SPORTURI  »  TENIS  »  DEZBATERE

Tot mai criticată pentru că a abandonat echipa României » A greșit Simona Halep?

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2015 10:12

Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în topul WTA, a decis să refuze echipa României de Fed Cup.

Halep are un început de an foarte bun, dar după ce a cîștigat turneul de la Indian Wells și ajuns în semifinale la Miami a ales să nu participe la partida de Fed Cup cu Canada, acuzînd oboseală și programul încărcat.

Cu toate acestea, Halep va juca la turneul de la Stuttgart în perioada 20-26 aprilie.

În țară, tot mai multe personalități critică decizia Simonei, acuzînd-o că a preferat banii în loc să reprezinte "tricolorul". "Nu e normal" crede Ilie Năstase. Declarația completă AICI

"E nevoie să discutăm despre valorile care îi definesc pe sportivi. Simona ar trebui să se mai gîndească și la fani", a spus Alin Petrache, șeful COSR. AICI ai reacția integrală a lui

Meciul din barajul pentru Grupa I Mondială, contra Canadei, se va disputa în perioada 18-19 aprilie. Dacă va învinge, România va ajunge în primele 8 echipe după 20 de ani!

GSP.ro te întreabă:
A greșit Simona Halep cînd a preferat să nu participe la acțiunea naționalei? Crezi că i se poate imputa ceva? Spune-ți aici părerea și votează în sondajul de pe site!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (103)
bogol
bogol  •  08 Aprilie 2015, 18:57
Postat de Marcel Puscas pe 08 Aprilie 2015, 18:41

Vreau sa-i transmit lui Halep sa nu dezinformeze. In turneele internationale este reprezentanta Romaniei, dar nu reprezinta Romania. Echipa nationala o reprezinta doar in cazul Fed Cup. Doar acolo fiecare punct castigat arbitrul spune: AVANTAJ ROMANIA, in nici un caz nu spune avantaj Halep. Dar deja aceasta halep si-a dat arama pe fata.

O intrebare? Ce urmarim, ca natie, din calificarea in primele 8 la FedCup? Sa fim cunoscuti? Sa fim apreciati? Sa fim iubiti? Sau ce? Cui crezi tu ca i-ar pasa de fantastica realizare de a ne califica in grupa mondiala? Nu e o finala sau semifinala in joc. E un meci de baraj pe care Begu si celelalte fete au toate sansele sa il castige. Si, chiar daca asa cum spui tu, arbitrul zice Advantage Halep si nu Advantage Romania, prin simplul fapt ca de fiecare data cand joaca atrage in tribune un numar enorm de romani entuziasti, si prin simplul fapt ca joaca un tenis placut, Halep face un serviciu enorm pentru imaginea acestei tarisoare minore, numita Romania, pe care o iubesc, asa cum mai toti de pe aici se pare ca o indragesc zilele astea. Compara castigarea unui turneu ca Indian Wells si o SF extraordinara (catalogata de multi ca cel mai bun meci din WTA al anului) la Miami cu doua jocuri de baraj la Fed Cup care pot sa ii periciliteze parcursul pe zgura in Europa. Ce crezi ca ar face un serviciu mai bun Romaniei? Sigur ca cele doua nu sunt exclusive, Simona ar putea fizic sa fie prezenta si la Montreal si apoi pe zgura in Europa. Dar ea spune ca are nevoie de odihna si de acomodare. Asa ca lasati-o mai in pace si bucurati-va de victoriile ei frumoase pe care ati avut ocazia sa le vedeti pana acum. Si uratii succes in continuare. Carcotasilor...

341968516013923
Marcel Puscas  •  08 Aprilie 2015, 18:41

Vreau sa-i transmit lui Halep sa nu dezinformeze. In turneele internationale este reprezentanta Romaniei, dar nu reprezinta Romania. Echipa nationala o reprezinta doar in cazul Fed Cup. Doar acolo fiecare punct castigat arbitrul spune: AVANTAJ ROMANIA, in nici un caz nu spune avantaj Halep. Dar deja aceasta halep si-a dat arama pe fata.

bogol
bogol  •  08 Aprilie 2015, 17:49

Cum, dar fantastica realizare de a fi in primele 8 echipe ale lumii pentru un an dupa 20 de ani? Va dati seama, s-ar mandri romanul pana la urmatoarea revolutie cu acest rezultat enorm..... Hai sa o lasam pe Simona sa isi vada de treaba. In iarna o criticati ca l-a schimbat pe Fisette si a ales alt antrenor (n.b. ROMAN), prezicand ca vezi doamne gata e, nu mai face nimic anul asta cu Ionita. Vad ca are un sezon extraordinar. Asa ca eu spun, fatuca asta stie ce face pentru cariera ei. Si face bine, cred eu. Iar daca voi gasiti motiv de fala pentru ca avem o romanca in top, foarte bine. Dar mai lasati-o in pace sa isi vada de treaba. Daca acum a preferat sa se concentreze pe turnee in loc de Fed Cup, inseamna ca asta este mai bine pentru ea. De meciul cu Canda de Fed Cup veti uita cu TOTI peste un an. De un rezultat fantastic al Simonei in primavara asta pe zgura la Madrid, Roma sau RG va veti aminti ani de zile si veti povesti si nepotilor nepotilor vostrii. Ca asa-i romanul. Asa ca lasati-o pe Simo sa isi vada de treaba, ca veti avea motive de fala, ca niste 'adevarati' patrioti..

Vezi toate comentariile (103)
Comentează