FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

VIDEO+FOTO Imagini memorabile și faze amuzante la Târgoviște » Cornel Dinu, din nou pe banca lui Dinamo + Marica, ținta ironiilor: "Ai greșit culorile!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +9   FOTO
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2017 19:37

Echipa de veterani a lui Dinamo a făcut spectacol în județul Dâmbovița cu ocazia Zilelor orașului Târgoviște. La meciul demonstrativ Dinamo Old Boys - CLM Târgoviște 12-2, pe banca bucureștenilor a stat Cornel Dinu. 

Echipa Dinamo Old Boys a acceptat invitația Primăriei Târgoviște la un meci demonstrativ împotriva echipei orașului. Astfel, la Complexul Turistic de Natație și-au făcut apariția nume ca Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Daniel Iftodi sau Liviu Ciobotariu.

Aproximativ 150 de oameni au aplaudat fiecare atingere de balon, iar printre ei au venit și 20-30 de bucureșteni care i-au încurajat pe "câinii veterani", dar l-au și ironizat pe Ciprian Marica, pentru că la sfârșitul carierei a îmbrăcat și tricoul rivalei Steaua: "Cipriane, ai greșit culorile, ce cauți aici?". "Mamă, ne-ai spart cu schemele astea", i s-a strigat fostului atacant al naționalei când a încercat un călcâi.

Ciprian i-a redus repede la tăcere pe contestatari cu un stop pe piept aproape de jumătatea terenului sintetic și șut-voleu direct în plasa porții. "Haideți să-l aplaudăm pe viitorul președinte ale Federației, Ciprian Marica", a îndemnat la microfon crainicul local.

Danciu si driblingurile

Directorul sportiv al "câinilor", Ionel Dănciulescu, a marcat pentru 6-1, după ce a driblat trei adversari, inclusiv portarul, și i-a stricat imediat lui Iulică Mihăescu, care stătea pe bancă: "Na, bre, ziceai că nu știu să driblez. Am vrut să-ți arăt un pic cum stă treaba, deși nu sunt eu cu astea".

Ambiționați de scorul fluviu, târgoviștenii au început să joace mai energic și o fază a stârnit râsul tuturor: scăpat singur cu mingea la jumătatea terenului, Marius Niculae a fost luat în primire de un adversar care a încercat efectiv să îl placheze pe "Săgeată". Centură neagră în judo, Marius nici nu s-a clintit, iar adversarul său a căzut în șezut vizibil amețit.

Mister, primire de gală

Cornel Dinu a luat loc pe banca de rezerve a celor de la Old Boys în calitate de antrenor și a fost primit cu fast la Târgoviște, fiind Cetățean de Onoare al orașului. Mister s-a născut la Târgoviște în 1948.

Fostul mare jucător și antrenor al "câinilor" a primit din partea Primăriei un trofeu simbolic și un fanion cu însemnele orașului, fiind aplaudat și ovaționat de toată lumea prezentă.

Dinamo Old Boys - CLM Târgoviște 12-2
Dinamo Old Boys: Zlotea, N. Vlad, Iftodi, Mihăescu, Dănciulescu, M. Ivan, C. Munteanu, Ad. Iordache, Marica, C. Mirea, Mărgăritescu, L. Ciobotariu, M. Nicolae
Staff tehnic: Cornel Dinu, Marin Andrei, Constantin Eftimescu, Florin Cheran, Costel Orac

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
zizu
zizu  •  08 Septembrie 2017, 06:28
Postat de bakunin pe 07 Septembrie 2017, 21:45

Tu ar trebui sa fii trimis ori la spital ori la tintirim :))))

esti tu convins de asta? oricum mai am o sansa fata de voi gigistii! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  07 Septembrie 2017, 22:46
Postat de red_dog72 pe 07 Septembrie 2017, 22:26

A vrut omul sa spuna capitala Tari Romanesti dar tu nu ai cum sa intelegi pt ca la moldova s-a auzit doar de Stefan cel Mare! Uite unde era istoricul cu cas la gura!

Poate vroiai sa spui cetatea de scaun a principatului Valahia.

red_dog72
red_dog72  •  07 Septembrie 2017, 22:26
Postat de jalabert pe 07 Septembrie 2017, 22:11

Bai prostule targoviste nu a fost niciodata capitala romaniei. Fac pariu ca esti genul care confunda austria cu australia. Se vede ca esti rinamovist.

A vrut omul sa spuna capitala Tari Romanesti dar tu nu ai cum sa intelegi pt ca la moldova s-a auzit doar de Stefan cel Mare! Uite unde era istoricul cu cas la gura!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează