FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAȘI 1-1

VIDEO + FOTO Înghețați! Ieșenii ratează play-off-ul, iar steliștii le dau șansa rivalelor să se distanțeze: Steaua - CSMS 1-1

FOTO: Alex Nicodim +5   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 16:48

Steaua continuă seria neagră și face un nou pas greșit, de această dată la Pitești. Campioana României a terminat la egalitate cu CSMS Iași, scor 1-1. 

VEZI LIVETEXT PARTIDA

VEZI VIDEO

Deși a contolat jocul, campioana a avut un meci foarte greu împotriva unei echipe arțăgoase, care a ieșit bine pe contraatac.

Golubovici a deschis scorul în minutul 25, iar din acel moment Steaua s-a aruncat în atac. N-a reușit să înscrie în prima repriză.

După doar 7 secunde din repriza a doua scorul devenea 1-1, grație unei reușite a lui Stanciu, din pasa lui Marica.

Până la final Steaua a forțat victoria, însă n-a reușit nimic notabil și chiar putea pierde la câteva ocazii uriașe ale ieșenilor pe contraatac.

Steaua a urcat pe locul 4, cu 44 de puncte, însă dacă Pandurii va scoate cel puțin un punct cu Viitorul, atunci va cădea pe locul 5. Ieșenii au terminat pe 7, primul loc sub linia play-off-ului, cu 37 de puncte.

Echipele de start:

STEAUA: Fl. Niță - Enache, Varela, Papp, Toșca - Pintilii, L. Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Marica 

Rezerve: Cojocaru, Râpă, Tamaș, Muniru, Bourceanu, Gebhart, Tade

CSMS Iași: Grahovac - Voicu, Ciucă, Mihalache, Țigănașu - Viveiros, Crețu, V. Gheorghe, L. Bole - Goluboviic, An. Cristea

Rezerve: Caparco, Bădic, Piccioni, Enescu, Frăsinescu, Llullaku, Onduku

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (771)
jony1973
jony1973  •  28 Februarie 2016, 06:36

Cerut neaparat control antidoping, proba de sange, la meciurile cu Steaua (FCSB). Fara "energizantele" preparatorului fizic german, stelistii sunt niste epave (cum joaca si la Nationala). Reghe isi bazeaza aroganta de a castiga locul 1 pe pungutele cu "energizante" administrate in doza dubla la inceputul fiecarei reprize (cam 15 minute). Pacat ca antrenorii din Liga I nu citesc ce am scris eu mereu aici. Nu ar mai fi luat atatea goluri in primele 15 minute ale fiecarei reprize (vezi si golul de aseara primit de Iasi in minutul 46). Deci, fara "energizante" nu au nicio sansa la titlu!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Februarie 2016, 01:47
Postat de luciann pe 28 Februarie 2016, 01:38

A scris asa ca sa pacaleasca softul astora...ce tot o tii langa si tu!?

AHA ANAGRAMA .. CORECT.. CUM DREAQ DE NU MI AM DAT SEAMA,, M AM PROSTIT PE SITE UL ASTA E CLAR :):)

luciann
luciann  •  28 Februarie 2016, 01:38
Postat de tzusti_reloaded pe 28 Februarie 2016, 01:34

PE BUNE? ...

A scris asa ca sa pacaleasca softul astora...ce tot o tii langa si tu!?

Vezi toate comentariile (771)
Comentează