FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - RAPID 1-2

VIDEO+FOTO Întoarcerea nebunilor frumoşi » Rapid s-a impus la limită împotriva Viitorului, 2-1, după o primă repriză de infarct

Articol de - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 23:16

Trei lovituri de pedeapsă, două călcîie şi un şut de senzaţie al lui Ciolacu au decis cîştigătoarea încă din prima parte


Injecţiile cu adrenalina din Cupa Ligii şi debutul de sezon cu Steaua, intrarea în era Valerii Moraru, noile achiziţii şi faptul că arena din Chiajna a luat faţa Giuleştiului pentru o seară oferă reţeta perfectă pentru a pune pe picioare o echipă care a stat luni de zile într-un purgatoriu financiar.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Alb-vişiniii umplu tribunele, aerul proaspăt se simte, deşi orchestra Rapidului e incompletă, lipseşte dirijorul. Pancu îşi priveşte lung colegii din tribună. În uvertură, Ciolacu se remarcă, prin două numere diferite. Mai întîi obţine o lovitură de pedeapsă după o pasă măiastră cu călcîiul a lui Dică (7), pentru ca 8 minute mai tîrziu să-l anestezieze pe Balauru cu un şut sub bară de la marginea careului, după o altă pasă cu călcîiul, a lui Negru!

Careul e scena
Nebunia continuă în teren. Un luft al lui Ţînc, Bornescu e obligat să faulteze în careu (19) şi reflectoarele sînt pe Daminuţă, tot la punctul cu var, dezamăgeşte! Însă fundaşul giuleştenilor, Marian Stoica, provoacă rapid încă un penalty şi îi oferă încă o dată şansa Viitorului de a puncta. De data aceasta prin Mitrea, care reuşeşte (23).

Au închis, au învins
Energia şi haosul primei părţi scot din ritm ambele formaţii. Gazdele forţează, însă nimic nu pare să le iasă. O urmă de mulţumire pe chipul lui Ganea cu un sfert de oră înainte de final lasă să se înţeleagă că totul e bine. Rapidul nu a excelat, nu a vrut să încerce mai mult şi să greşească. Treaba e rezolvată, fanii pot pleca acasă cu zîmbetul pe buze după multă vreme de aşteptare.

Direct în focuri
Tehnicianul giuleştenilor, Ionel Ganea, a introdus în primul "11" trei dintre proaspetele achiziţii: Mera, Cojocnean şi Emil Dică au început titlulari cu Viitorul. Nicolae Vasile, care a semnat un nou contract cu Rapid în urmă cu două zile, a completat banca alături de alt nou-venit, Iulian Roşu.

Moraru i-a ajutat pe fani
Înainte de începerea partidei, Valerii Moraru a fost înconjurat de suporteri giuleşteni nervoşi, care s-au plîns de numărul redus de bilete emise de gazde. Noul patron al Rapidului a făcut rost în scurt timp de alte 100 de bilete, reuşind să calmeze spiritele.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 03:49
Postat de apoca pe 02 August 2014, 23:03

corect, doar ala la Bornescu a fost penalty, celelalte doua vrajeli ieftine

da.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 03:48
Postat de unico_biancorossi pe 03 August 2014, 01:59

felicitari pentru prima victorie in L 1 dupa ceva vreme..))

ps - si un sincer BRAVO !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 August 2014, 01:59
Postat de khal_37 pe 02 August 2014, 13:38

ia uite cine vorbeste...satelitul lui dinamo. HUUUOOOO!!! RUSINE!!!!FACETI DE RUSINE ARDEALU!!!V-ATI VANDUT LA SECURISTI BOSCHETARILOR!!!!

ete fleosc..

Vezi toate comentariile (24)
Comentează