FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PETROLUL 0-2

VIDEO+FOTO "Lupii" şi desenele animate » Petrolul şi-a refăcut moralul la CS U Craiova, 2-0, înainte de returul cu Dinamo Zagreb

Articol de - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 23:24

Elevii lui Lucescu junior s-au revigorat aseară în Bănie, beneficiind de mîinile nesigure ale lui Brac şi de lipsa de idei a lui "Jerry" Gane, care a părăsit stadionul în huiduielile propriilor spectatori


Stadionul "Ion Oblemenco" a cunoscut multe reprezentanţii de vis de-a lungul celor 47 de ani de existenţă. Doar că bugetele generoase şi fotbaliştii de rasă din cele două echipe de aseară n-au oferit momente memorabile. Din contră, mai ales în prima repriză. Un meci şters, de luptă, oltenii căutînd victoria de început în Liga 1, ploieştenii să se trezească din negura în care i-a împins Dinamo Zagreb.

Click aici pentru VIDEO!

Gloanţe oarbe
Fiecare dintre formaţii s-a speriat una pe cealaltă. Dar nimic mai mult. Oltenilor le-au tremurat puţin dungile alb-albastre la incursiunile lui Tamuz, însă Toto, Astafei şi Priso, la un loc, n-au dat furnicături pe piele cît a oferit golul anulat al lui Albin. Banii mulţi din Bănie încă nu sînt o garanţie a conceperii unei echipe, care rămîne la stadiul de "Eterna Terra Nova", ca-n celebrul cîntec. Băluţă (28), cea mai mare ocazie, şi Curelea (32) doar l-au încălzit pe Pecanha, n-au avut killer-instinct-ul lui Duje Cop al croaţilor.

Brac şi mîinile sale tremurînde
Partea secundă a început tăios. Pe durata unui minut, 47, Tamuz, respectiv Bancu au fost aproape de a se trece pe lista marcatorilor. Tot lăsîndu-se invitaţi, jucătorii oltenilor au căpătat tupeu. După ce trei fotbalişti s-au căznit care să tragă, Nuno Rocha (57) a găsit şutul, oferindu-i lui Pecanha o robinsonadă, cu prinderea mingii pe linia porţii.

Lucescu a realizat că se-ngroaşă gluma, mai ceva ca împotriva Rapidului, aşa că i-a scos din joben pe artiştii Teixeira şi Mutu. Nu a făcut şi vrăji, nu astfel trebuie interpretată ieşirea prostească a lui Brac - din nou, aiurit, ca în Giuleşti -, care a contribuit şi la obţinerea loviturii libere a "lupilor", şi la reuşita lui Albin.

Ploieştenii au forţat demiterea
"Du-te la Craioveanu!", au început să strige oltenii nemulţumiţi la adresa lui Gane, ce l-a înlocuit pe Mutu în topul celor mai înjuraţi oameni de pe stadion. Cu chiu, cu vai, s-a convins antrenorul gazdelor că trebuie să facă nişte schimbări.
Ferfelea, de ce doar rezervă?!, a intrat şi în minutul 78 a oferit prima pasă luminoasă, pentru Băluţă, la 20 de secunde de cînd a păşit pe gazon. Satli, în forţă şi cu clarviziune, a urcat pînă i-a oferit lui Tamuz (83) posibilitatea de a linişti meciul. Şi de a-i înfierbînta pe oltenii rămaşi la stadion - mulţi au ales să plece - să ceară şi mai răspicat demisia lui Gane, ale cărui zile la cîrma Ştiinţei sînt numărate.

GOL Toto Tamuz


Gol Juan Albin

Ocazie Nuno Rocha

 

Gol anulat al lui Albin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
fancraiova
fancraiova  •  26 August 2014, 00:08

si totusi unde este catelusu eugenpan craioveanu clonacii si sustinatorii holgutzei largutei ??? huuuu ti-ai dracu cu clona voastra a sa nu uit mititelule ne-ai distru iubirea de-o viata sa arzi cu toata familia ta FORZA STIINTA UNICA MARE IUBIRE CAT CERU E ALBASTRU SSUNTEM DEASUPRA TUTUROR

adidi
adidi  •  25 August 2014, 21:49
Postat de petrusm pe 25 August 2014, 11:39

CSU ...Ce clona urata ...NU ARE NICIO LEGATURA CU STIINTA CRAIOVA ...O RUSINE PENTRU OLTENI ...

Csu Craiova nu are legatura nu numai cu Universitatea Craiova ci cu orice echipa de fotbal care intra pe teren sa joace fotbal,fie ea in Liga 1,2 ,3.... Pe scurt...la urmatorul meci cu siguranta nu are rost sa ma mai interesez de rezultat pt ca e clar ca va fi o infrangere,sau cine stie un egal imens care va fi o zi de sarbatoare in intreaga Oltenie

adidi
adidi  •  25 August 2014, 21:45

Campionatul din Romania se imparte in 3 parti 3 echipe care se bat pentru titlu 3 echipe care se bat pt locul 4 care ii va duce la Europe Ligue si restul de echipe care se bat sa nu retrogadeze si eventual sa nu deranjeze echipele cu bani multi in drumul lor spre castigarea titlului Pe scurt ,fotbalul din Romania nu are nici un farmec,nici un gust ,pur si simplu un joc de culise al banilor si al puterii Noapte Buna! :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează