FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE / VIDEO + FOTO Primele imagini cu noua achiziție a lui Dinamo la București » "Prince Akeem" a trecut vizita medicală! :D Apariție extravagantă la INMS

FOTO: Alin Grigore +12   FOTO
FOTO: Alin Grigore

Articol de , - Publicat luni, 06 februarie 2017 08:24

Claude Dielna, 29 de ani, a sosit duminică seară în România, iar astăzi a făcut medicală pentru a semna cu Dinamo. 

UPDATE 10:40

Dielna a trecut probele medicale și urmează să semneze un contract valabil pe 6 luni, cu opțiune de prelungire pe încă 2 ani.

Știrea inițială:

Fundașul central este acum la INMS pentru a face testele medicale, iar dacă va fi apt, va juca la Dinamo până în vară, sub formă de împrumut, așa cum a anunțat Adi Mutu după meciul cu Viitorul, 1-2.

Dielna a surprins cu vestimentația extravagantă, mult prea sofisticată pentru o vizită la policlinică, amintind de Prince Akeem, simpaticul personaj interpretat de Eddie Murphy în comedia Coming to America. :)

 prince akeem

Dielna este născut în Franța și joacă pentru Sheffield Wednesday în liga a doua din Anglia. Fotbalistul a fost împrumutat în sezonul 2015-2016 la Slovan Bratislava, dar în acest sezon n-a prins niciun minut pentru formația engleză.

Adi Mutu îl cunoaște pe Dielna din Franța, cei doi fiind colegi la Ajaccio, în sezonul 2013-2014. De-a lungul carierei, Dielna, care poate juca și ca fundaș stânga, a mai evoluat la Lorient, Istres, Olympiacos, Sedan și Ajaccio.

300.000 €este cota de transfer a lui Dielna, conform transfermarkt.de

Până acum, Dinamo l-a adus doar pe Thaer Bawab și i-a vândut pe Rotariu, Lazăr și Gnohere.

Citește și: Interviu cu Dielna înainte să semneze cu Dinamo » De ce nu a jucat în ultima vreme

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
aius
aius  •  06 Februarie 2017, 18:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Februarie 2017, 17:42
Postat de doriangray69 pe 06 Februarie 2017, 09:02

Asa e in fotbalul din romania aducem toate gloabele sa joace fotbal atata timp cat nu costa nimic merita incercat si nu ma refer in mod special la dinamo pentru ca toate cluburile folosesc metoda asta si vrem sa facem performanta.

cand erau bani in fotbal toti stiu doar sa fure. asta e rezultatul a 27 de ani de haiducie in acest sport. nici nu stiu ce investitor normal la cap ar veni sa bage bani intr-un fotbal unde clasamentele sunt facute de arbitrii si comisii, unde etapa de etapa se viciaza meciuri iar in intersezon arbitrii se duc in bulgaria si turcia cu buletine false ca sa trucheze meciuri. spune-mi tu cine ar baga bani intr-o astfel de morisca ?

bakunin
bakunin  •  06 Februarie 2017, 13:47
Postat de jack_the_stripper pe 06 Februarie 2017, 12:47

Spune drept, conasule: tu i-ai julit caciula lu` Dielna asta? Ca-l vad cam derutat...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează