FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSMS IAŞI 0-1

VIDEO+FOTO Rapid - CSMS Iaşi 0-1 » Prima victorie din Liga 1 pentru CSMS Iaşi » Giuleştenii au căzut pe penultimul loc

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 18:15

Primul meci al zilei s-a disputaîn Giuleşti, unde Rapid şi CSMS Iaşi s-au înfruntat într-un meci important din zona retrogradării.

Vezi aici golul lui Wesley din penalty (28')

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a meciului

Problemele pentru Rapid au început încă de la încălzire, cînd Daniel Pancu s-a accidentat, iar în locul lui a intrat Alexandru Dan.

CSMS Iaşi a început mai bine şi a avut două ocazii în primele două minute ale meciului, prin Onduku şi Ţigănaşu, dar de fiecare dată, Bornescu a intervenit salvator. Portarul Rapidului a fost din nou decisiv în minutul 5, cînd a intervenit în faţa lui Wesley.

Bornescu nu a mai avut ce să facă la penalty-ul transformat de Wesley, în minutul 28, penalty acordat după faultul lui Al. Dan asupra lui Plămadă.

În a doua repriză, ieşenii s-au mulţumit doar cu păstrarea rezultatului şi să pună în pericol poarta rapidistă doar pe contra-atac. În a doua parte, Rapid a avut ocaziile mai periculoase, dar nu a reuşit să-l învingă pe Grahovac.

În minutul 90, Mera a faultat în careu şi a văzut al doilea cartonaş galben. Wesley a bătut lovitura de pedeapsă, dar a trimis peste poartă.

CSMS Iaşi a acumulat nouă puncte şi a urcat pe locul 17, în faţa celor de la Oţelul şi la egalitate cu Rapid, locul 15.

Echipele de start:

Rapid: Bornescu- Tînc, Al. Iacob, Mera, N. Vasile- Al. Dan, E. Dică - Martin, Rui Miguel, Buş - I. Roşu

Rezerve: Drăghia, Fl.Călin, Al.Coman, Cojocnean, Stoica, Balint

Antrenor: Marian Rada

CSMS Iaşi: Grahovac- I.Voicu Plămadă, L.Munteanu, Ţigănaşu- Creţu, Novac-Bosoi, Al.Ciucur- Onduku, Welsey

Rezerve: Grecu, Bădic, Vişa, Dobre, Crengăniş, Bole, Dima

Antrenor: Nicolo Napoli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
zidane92
zidane92  •  04 Noiembrie 2014, 18:46
Postat de arabulneapitzi pe 04 Noiembrie 2014, 17:57

Ne-a salvat Bornescu .. dar puteam inscrie si doua goluri .. n-am facut-o si AIA E .. trist ca s-a ajuns aici .. din pacate Pandurii sunt in aceeasi situatie .. cel mai bine e sa se intre in FALIMENT .. sa porneasca totul de la 0 .. parca Rapidul e blestemat

Rapidul blestemat :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Discutam cum au luat cele 9 p sau nu are rost? Victorie cu U cluj,gol in 93 primul gol din viata pustiului ala in liga 1 cu un sut cum nu cred ca mai prinde prea curand,la Viitorul rateaza Daminuta penalty de 2-2,la Petrolul au facut otita,cu Dinamo ai om in plus din minutul 6,ghinion au avut doar cu Medias cand ia gol in 92,in rest rezultate reale pe valoare! Fara bani,esti mort! Doar Steaua mai traieste ,in rest de la locul 2 la 18 ,echipele castiga sau pierd pe sclipiri individuale ale liderilor lor,nu stiu in afara stelei din pacate,ce echipa mai are un joc de echipa cat de cat legat

arabulneapitzi
arabulneapitzi  •  04 Noiembrie 2014, 17:57

Ne-a salvat Bornescu .. dar puteam inscrie si doua goluri .. n-am facut-o si AIA E .. trist ca s-a ajuns aici .. din pacate Pandurii sunt in aceeasi situatie .. cel mai bine e sa se intre in FALIMENT .. sa porneasca totul de la 0 .. parca Rapidul e blestemat

xnread
xnread  •  04 Noiembrie 2014, 17:39
Postat de xnread pe 04 Noiembrie 2014, 17:32

Buna seara..care cosicani ? ...bucuresteni cu simpatii rapidiste nu rezidenti ai Bastiei,suporteri ai FC-ului local ;-)

erata:SC-ului local ;-)

Vezi toate comentariile (94)
Comentează