FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - CONCORDIA 0-1

VIDEO Iluzii spulberate » CSMS Iași a ratat posibilitatea de a intra în primele 6 echipe din clasament, 0-1 cu Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 00:00

Concordia a obținut prima ei victorie în deplasare, aseară, în Copou, după ce-a controlat partida cu discreție.

Victoria din etapa trecută, cu FC Voluntari, a făcut ca Iașiul să uite repede seria de 8 meciuri fără victorie de la sfîrșitul turului și să-și reamintească de fabulosul retur din sezonul trecut, încheiat pe locul 2.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Amintirile primăverii n-au fost însă suficiente pentru ca fotbalul să apară în jocul gazdelor, care nu și-au creat nici o ocazie în prima repriză. Nici oaspeții n-au fost nepoliticoși, astfel că singura fază interesantă a ultimului act a apărut abia în prelungiri, cînd Caparco a parat șutul lui Grădinaru.

În afară de aceasta, o altă fază care-și putea pune amprenta asupra meciului a fost duelul din careul moldovenilor din minutul 44, dintre Ciucă și Purece, Rusandu refuzînd cererea justificată a oaspeților de a acorda penalty.

După odihnă, Iașiul a dat iluzia că se trezește. Grigorie (46) s-a blocat însă față-n față cu Matache, iar Ciucă (58) a trimis pe lîngă din careul mic. Concordia a replicat tăios, Madeira deschizînd scorul în minutul 64. Paradoxal, tot ilfovenii au continuat să fie periculoși, Caparco parînd șuturile lui Răducanu și Purece.

Concordia a obținut primul succes stagional în deplasare, iar gîndurile moldovenilor legate de play-off se dovedesc a fi simple iluzii.

"Cred că se putea impune penalty, adversarul mi-a luat piciorul, dar nu mai comentez arbitrajul, vreau să mă bucur de victoria echipei"
Florin Purece, mijlocaș Concordia

"A fost un arbitraj potrivnic, a fost distrus meciul! Da, am jucat prost, e culpa mea, însă arbitrii ne-au defavorizat. "Centralul" se uita la iarbă cînd Matache trăgea de timp. Din cauza arbitrului, am trei jucători indisponibili pentru etapa viitoare"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

"Echipa e pe un drum bun, trebuie să gestionăm situația de acum, să ne pregătim atent ca să ieșim, cu multă încredere, din zona nisipurilor mișcătoare"
Cornel Țălnar, antrenor Concordia

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează