FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Juniorul care a insultat o femeie în timpul unei deplasări a ”naţionalei” U16 a fost reprimit la Academia Hagi: "L-am graţiat!"

Articol de , - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 10:40

"Şi-a ispăşit pedeapsa, nu sîntem la închisoare", a reacţionat preşedintele Academiei Hagi, Paul Peniu: Mihai Oarnă, 16 ani, fusese dat afară la sfîrşitul lui iunie 2013.

Acum cîteva săptămîni, Mihai Oarnă, 16 ani, a revenit la Academia Hagi, după jumătate de an de exil. Conducătorii nu au oficializat întoarcerea acestuia în echipele postate pe site-ul oficial, aşa că Gazeta l-a sunat pe preşedintele Paul Peniu pentru confirmare.

"Într-adevăr, Oarnă a fost reprimit. Am ţinut un contact permanent cu familia şi antrenorii de la Piteşti. L-am graţiat, că doar nu sîntem la puşcărie! Am convenit că merită o a doua şansă. El chiar făcea parte din grupul băieţilor liniştiţi, a fost o surpriză pentru noi", a punctat oficialul.

"Te scot prin avion!"
În iunie 2013, tînărul postase, pe contul său de Facebook, un filmuleţ în care, îmbrăcat în treningul echipei naţionale, insulta o tînără care dormea lîngă el în aeronavă. "Dacă-ţi dau un pumn, te scot prin avion!", spunea acesta: se întorcea dintr-un turneu irlandez în care România pierduse cu 1-10 împotriva Germaniei! VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL

"Am considerat că a contat şi tinereţea", a conchis Paul Peniu.

"Din păcate, la loturile naţionale, juniorii încearcă să iasă în evidenţă şi prin alte metode decît cele fotbalistice" (Paul Peniu, Academia Hagi)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
schnel
schnel  •  21 Martie 2014, 20:16

N-are destui Gypsalai?

ion2010
ion2010  •  21 Martie 2014, 14:15

Astia, care se tot autointituleaza ca le tot pasa de sport, au aflat si ei abia acum ca baiatul s-a intors la Academie la Hagi? N-au fazut ca alte ziare au scris despre asta in ianuarie??????? Astia, gazeta cu.rului, sunt cumva aia care cica "pun in prim-plan sportul in detrimentul cancan-ului"? Fi-mi-ar scarba de voi.......

assf
assf  •  21 Martie 2014, 13:12
Postat de radumatei pe 21 Martie 2014, 12:43

Stimabile, fix argumentele gen "altii vorbesc mai urit, altii fura mai mult" au adus tara asta in mocirla. Cind o sa intelegeti ca valorile morale nu sint relative, ca daca altii fura, mint si injura, nu inseamna ca acest comportament trebuie acceptat? Intr-adevar, Peniu are dreptate, nu sintem la puscarie, dar nici nu putem ascunde gunoiul sub pres si pretinde ca nu exista. Pentru ca ne da de gol mirosul. Daca pustiul ala nu e constient ca a gresit, daca nu-i pare sincer rau pentru ce-a facut, atunci e doar o chestiune de timp pina s-o comita din nou.

cel putin oficial da impresia ca-i pare rau.dupa parerea mea vina mare o are staff-ul echipei nationale care nu si-a supravegheat corespunzator jucatorii.odata ce peniu spune ca la academie era unul dintre copii cuminti, inseamna ca acolo are frica,respect cum vrei tu sa spui de cineva. iar cand s-a dus la nationala frica si respectul i-a disparut pt. ca a stiut ca acolo poate face ce vrea.copilul chiar e ultimul vinovat.clar ca el incearca sa se dea spectacol in fata colegilor,sa para mare si tare.acest comportament trebuia starpit din prima de staff.daca observam cine era in staff-ul nationalelor.numa fosti fotbalisti care au dat in patima alcoolului.acum s-au mai mai schimbat oamenii.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează