FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS SEVERIN 2-1

VIDEO "Kawasaki" de 3 puncte » Steaua s-a trezit condusă de Severin, dar a întors rezultatul în 11 minute, scor 2-1

Adi Popa a fost cel mai activ stelist aseară. +1   FOTO
Adi Popa a fost cel mai activ stelist aseară.

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 noiembrie 2012 00:15

 

Roş-albaştrii s-au văzut conduşi în startul meciului, însă au întors fără probleme scorul în doar 10 minute, după o evoluţie de excepţie a lui Adi Popa "Motoreta".

Reghecampf a bifat toate posturile TV de sport în această săptămînă şi a insistat în privinţa unei idei: importanţa partidei cu Severin! Moderatorii îl "bombardau" pe tehnicianul stelist cu întrebări despre întîlnirea viitoare din Europa League, cu Stuttgart, însă Reghe vorbea doar despre jocul din Liga 1 şi despre cît de serios îl va trata. Chestii de suprafaţă ai spune, însă antrenorul nu glumea: i-a menajat doar pe Latovlevici şi Chipciu şi, în rest, a "aruncat" cel mai bun "11" pe teren!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Comandantul" Bourceanu şi-a luat rolul în serios încă din start: a ţipat, i-a trimis în atac şi i-a chemat în apărare pe colegi, cei mai şifonaţi ieşind Pîrvulescu şi Costea după discuţiile cu căpitanul. Minutul 9 al meciului a adus prima veste proastă pentru roş-albaştri: Szukala a fost înlocuit, după ce s-a accidentat.

Vancea a "lovit" primul
Factorul de stabilitate al echipei, Bourceanu, a fost a doua rotiţă a mecanismului care a cedat: o acţiune pe partea stîngă a severinenilor a adus mingea în faţa porţii, iar apărarea Stelei a fost penibilă. "Gladiatorul" a sărit penibil peste minge, iar "improvizatul" Filip "dormea" în centrul defensivei. Vancea a stat la pîndă şi cînd "prada" a căzut, a lovit decisiv: 0-1! Atmosfera deja friguroasă de pe stadion a devenit glaciară.

Popa şi restul
Zgribuliţii spectatori murmurau: să nu fie "2 pauză, 1 final", combinaţia ideală la pariuri. Şi n-a fost. Casele de pariuri au rămas şi ele pragmatice, o victorie la final a Stelei era cotată cu maximum 1,50, chiar şi după reuşita lui Vancea.

Formidabilul Popa a dat drumul la toate motoarele şi "i-a făcut otită" lui Giurgiu în banda dreaptă. " Kawasaki"-ul bucureştenilor a evoluat fenomenal şi a centrat de două ori decisiv. La finalizare Tănase şi Rusescu, lucrurile reveneau la normal.

Costea a fost zero
"Nilă" l-a exasperat pe Reghe întreaga primă repriză, fiind incapabil de un dribling mai de Doamne-ajută! Atacantul a încurcat mai mult decît a ajutat şi şi-a atras un cor izolat de fluierături după celebra încercare de piruetă pe care o tot încearcă de cînd juca la Craiova şi încă nu a reuşit-o. La pauză a rămas la cabine, Chipciu intrînd în locul său.

Partea secundă a fost de neurmărit, cu o Stea pusă pusă "pe avarii" şi cu gîndul la Stuttgart. Cu victorii pe linie pe teren propriu, fie el Ghencea sau Arena Naţională, "militarii" au izbutit un nou succes şi cu încă trei puncte în cont s-au cuibărit lejer pe primul loc şi se pot gîndi liniştiţi la primăvară.

12 este numărul de pase decisive ale lui Adi Popa în 2012, cel mai bun pasator din Liga 1

"Nu a mai existat spectacolul din alte partide, dar cred că toată lumea a fost, inevitabil, cu gîndul la Stuttgart. Severinenii nu ne-au surprins prin faptul că au deschis scorul, în fotbal orice e posibil" (Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua)

"Important e că am luat 3 puncte, chiar dacă jocul nu a ieşit aşa cum ne-am fi dorit. Menţinem distanţa faţă de urmăritoarele noastre, deci misiune îndeplinită. Aşa se cîştigă un titlu, luînd toate punctele cu echipele mici" (Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua)

"A fost o miuţă, un simplu antrenament pentru duelul cu Stuttgart de joi" (Gigi Becali, patron Steaua)

"N-am ce să le reproşez elevilor mei, s-au dăruit, cu puţină atenţie puteam obţine măcar un punct" (Nicolo Napoli, antrenor CS Severin)

538041-steaua-severin.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

MM îl apără pe Nikolici

Mihai Stoica a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce paparazzi Cancan l-au surprins pe Stefan Nikolici în oraş vineri noapte, pînă la 5:00 dimineaţa. "Băiatul a primit permisiunea mea de a merge împreună cu prietenii în oraş pentru că nu făcea parte din lotul pentru jocul cu Severinul. Băieţii stau 4 zile din 7 în cantonament, fac cele mai mari sacrificii pe care le-a făcut o echipă în istoria fotbalului românesc. Se antrenează de parcă ar juca meciuri decisive în fiecare zi, iar Nikolici e numărul 1 la capitolul ăsta", a scris managerul Stelei.

"Steaua n-are adversar"
Victor Piţurcă e de părere că în acest moment, în România, Steaua nu are rival. Piţi spune că în orice moment poate veni şi o serie mai proastă de meciuri pentru echipa lui Reghecampf: "Pe Steaua nu are cine să o bată în acest moment. Steaua n-are adversar, dar în fotbal poţi pierde 4-5 partide la rînd fără probleme". Despre întîlnirea de joi, cu Stuttgart, selecţionerul e sigur că roş-albaştrii se vor califica: "Au un meci foarte dificil, au nevoie de o remiză, sper să obţină un punct şi să se califice!".

Szukala a forţat
Lukas Szukala s-a accidentat la încălzirea meciului de aseară, dar a vrut să intre pe teren, să nu-i dea peste cap planurile lui Reghecampf. Informat încă din start de jucător că simte dureri la piciorul drept, tehnicianul l-a trimis pe Filip la încălzire. Szukala n-a rezistat decît 8 minute, apoi a fost înlocuit. Totuşi sînt şanse destul de mari ca el să fie apt de joc pentru meciul de joi, din Europa League.

INBOX:
- Arbitrul de centru de ieri, Dragoş Teodor, din Constanţa, a debutat oficial într-un meci din primul eşalon.
- Steliştii au ieşit pe teren, de la vestiare, cu un banner în memoria unui suporter stelist care a decedat: "Nu te vom uita niciodată, Ciprian!".
- O fată şi-un băiat au fost singurii doi fani ai celor de la Severin care au venit la meci. La golul lui Vancea, din minutul 16, cei doi s-au luat în braţe şi s-au sărutat. :)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (52)
cobra234
cobra234  •  22 Noiembrie 2012, 00:52
Postat de wertus pe 19 Noiembrie 2012, 17:04

in Europa Steaua intalnit doar echipe slabe -Molde plus echipe iesite din forma ,Stuttgard , sau a avut noroc cu Copenhaga aia au avut 7 okazii foarte mari si le-au ratat in comparatie la Braga cu Cfr Cluj au fost doar 3 okazii mari pentru braga restul suturi la poarta .In Campionat nu comentam se vede ca ideea de dinainte de 89 cand Steaua era avantajata de familia conducatoare se contureaza din nou, meciul asta a aratat ce poate steaua , deci ce rost mai are sa discutam .

SE VEDE CA ESTI FUSTRAT

cobra234
cobra234  •  22 Noiembrie 2012, 00:48
Postat de eternalchamp pe 19 Noiembrie 2012, 18:08

lol alt prost, :)) bine ma hai sa vedem meciurile cu stuttgart si cu copenhaga si sa rad sa ma stric de toti prostii si invidiosii ca voi cand o sa termine steaua cu 14-16 puncte grupa, niste panarame de oameni. Acum 2 saptmani erati toti AI DE PULA mea sa vezi ce bate molde cu prima echipa si a batut de ne-a rupt (apropo pentru toti prostii care nu stiu, molde i-a invins pe stutgart deci mai taiati din arogantele cum ca stuttgart o sa joace de o sa rupa ca nu e real madrid) Oricum sunteti toti niste panarame de oameni care vi se zbate jugulana de ciuda FORZA STEAUA SI pentru contestatari continuati sa muriti de ciuda :), este chiar frumos sa vedem prosti ca voi fierbind de invidie

AMIN!,,,,,AMIN!

eternalchamp
eternalchamp  •  19 Noiembrie 2012, 18:08
Postat de real09 pe 19 Noiembrie 2012, 17:54

ce sa bea pisatii decat pisat. si daca ramane se mai si stropesc cu el. vezi meciurile cu stuttgard, copenhaga etc

lol alt prost, :)) bine ma hai sa vedem meciurile cu stuttgart si cu copenhaga si sa rad sa ma stric de toti prostii si invidiosii ca voi cand o sa termine steaua cu 14-16 puncte grupa, niste panarame de oameni. Acum 2 saptmani erati toti AI DE PULA mea sa vezi ce bate molde cu prima echipa si a batut de ne-a rupt (apropo pentru toti prostii care nu stiu, molde i-a invins pe stutgart deci mai taiati din arogantele cum ca stuttgart o sa joace de o sa rupa ca nu e real madrid) Oricum sunteti toti niste panarame de oameni care vi se zbate jugulana de ciuda FORZA STEAUA SI pentru contestatari continuati sa muriti de ciuda :), este chiar frumos sa vedem prosti ca voi fierbind de invidie

Vezi toate comentariile (52)
Comentează