FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - PETROLUL 2-1

VIDEO Lanterna fără baterii » FC Botoșani s-a impus la capătul unei partide pline de evenimente, 2-1 cu Petrolul

Botoșănenii au spart gheața ieri după 5 etape fără victorie
Botoșănenii au spart gheața ieri după 5 etape fără victorie

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2015 00:00

Stoichiță n-a fost inspirat și prima schimbare i-a adus eșecul pe tărîm moldovenesc.

Lanterna roșie răzbește din întuneric și meciurile Petrolului au din ce în ce mai multă substanță. O primă parte de fotbal extrem, colorat în ambele tabere, cu goluri și ocazii incredibile.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Lupii" n-au pierdut timpul și au lovit devreme: Moussa i-a așezat perfect o minge lui Zoubir la marginea careului, francezul a preluat și a tras puternic, fără șanse pentru Pleșca. 0-1!  Reușită care n-a lăsat o partidă să se deruleze anost și a trezit spiritele.

Martinus a răspuns cu o lovitură de cap din șase metri (11), parată excelent de Cobrea. Șansele au curs, fără finalizare, mingile plutind prin fața celor doi goalkeeperi. Tudose și-a salvat echipa după ce a scos de pe linia porții (31), însă a amînat inevitabilul dictat de o energie debordantă a gazdelor: Dimitrov a centrat, iar Hadnagy a împins mingea în poartă, restabilind egalitatea (37).

Pulhac stinge lumina!

Oaspeții și-au pierdut din strălucire după pauză și moldovenii au preluat total cîrma jocului. Pulhac e introdus în teren de Stoichiță în minutul 56, acesta fiind decisiv 10 minute mai tîrziu. Fundașul a comis două faulturi în careu la aceeași fază, iar Fulop a executat perfect, lîngă bară.

Și partida s-a stins o dată cu moralul jucătorilor lui Stoichiță, răpuși de o imprudență inexplicabilă a lui Pulhac. Moldovenii au închis partida și, deși meciul a rămas viu, mingea a amenințat tot mai rar cele două porți.

"Sînt puncte importante. Ne așteaptă acum și mai multe puncte puse-n joc. Sînt în primul rînd mulțumit pentru atitudinea elevilor mei. Asta trebuie să facem de acum înainte, indiferent dacă pierdem sau cîștigăm, să avem atitudine"
Cristian Pustai, antrenor FC Botoșani

"Le-am spus la pauză să nu mai facă greșelile prin care îi băgăm în joc. Ce să mai zic? Un fault în careu, într-o zonă deloc periculoasă. Nu se poate așa ceva! N-ai cum!"
Mihai Stoichiță, antrenor Petrolul

fc botosani petrolul 2 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează