FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - U CLUJ 0-2

VIDEO Le-au tras şapca pe ochi » Concordia Chiajna, la al treilea eşec pe teren propiu: 0-2 cu U Cluj

Articol de - Publicat marti, 12 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 23:16

Formaţia lui Şumudică a pierdut a treia partidă pe teren propriu în acest sezon, 0-2 cu U Cluj.

Gazonul sintetic nu e deloc pe placul Chiajnei! După 1-3 cu Dinamo în Cupa Ligii şi 0-2 cu Astra în prima etapă de campionat, formaţia pregătită de Marius Şumudică a pierdut ieri din nou acasă, 0-2 cu U Cluj.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Şi asta în condiţiile în care ardelenii au avut o prestaţie mediocră, mult sub ce au arătat runda trecută cu Dinamo, cînd au fost învinşi greu deşi au jucat aproape tot meciul în 10! Ilfovenii au dominat steril, iar prima ocazie a meciului a venit abia în minutul 44, cînd şutul lui Alexandru Stan a zguduit transversala clujenilor.

Bara lor vine cu gol
Monotonia s-a prelungit şi în actul secund, doar că norocul a fost de partea ardelenilor: Viveiros a tras în bară din 6 metri, mingea i-a revinit tot lui şi din cădere a reluat în plasă (67).

După gol, Şumudică s-a războit cu brigada de arbitri, iar echipa sa a continuat să domine dar fără nici o idee tactică, iar Universitatea a mai lovit o dată pe contraatac, de data aceasta prin Raul Costin (86).

Decizie bună
Radu Petrescu a apreciat corect faza care a stîrnit controverse pe banca ilfovenilor în prima repriză. "Centralul" le-a anulat un gol gazdelor, după ce Ninu şi-a introdus mingea în proprie poartă, împins în săritură de Vasile Maftei.

Show cu arbitrii
Pe tot parcursul primei reprize, antrenorul Chiajnei, Marius Şumudică, i-a reproşat arbitrului de rezervă, Dragoş Istrate, aproape toate deciziile "centralului" Radu Petrescu: "Nu puteţi să ne faceţi chiar aşa, Dragoş, nu e normal! Vă bateţi joc de noi".

La faza golului lui Maftei, anulat pe motiv de fault în atac, Şumi a ironizat din nou brigada de arbitri: "Lasă, Dragoş, nu e problemă, îi batem şi aşa. Mai băgăm 2 goluri. Păcat, nu e frumos ce faceţi!"

629763-chiajna-u-cluj-0-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 August 2014, 22:10
Postat de dcblsavu pe 15 August 2014, 20:47

HAIDE "U", SINGURA ECHIPA A CLUJULUI SI ECHIPA FANION A ARDEALULUI!

!!!!!?????

haideusicfr
haideusicfr  •  15 August 2014, 22:09

Bravo U !

dcblsavu
dcblsavu  •  15 August 2014, 20:47

HAIDE "U", SINGURA ECHIPA A CLUJULUI SI ECHIPA FANION A ARDEALULUI!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează