FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PETROLUL 2-0

VIDEO "Lupi" au fost medieşenii! » Gazul a învins Petrolul cu 2-0, provocîndu-i lui Contra prima înfrîngere ca antrenor în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 noiembrie 2012 22:31

Contra a suferit prima înfrîngere ca antrenor în Liga 1, iar Pustai le-a dat o palma morală celor care-i cîntau prohodul


Cu 7 victorii şi 7 egaluri în palmares, Cosmin Contra a venit la Mediaş decis să nu-şi păteze CV-ul cu cel dintîi eşec din carieră în prima divizie. Dincolo, Cristi Pustai era aşteptat la cotitură de contestatarii săi. Pînă la urmă, pasienţa i-a ieşit perfect tehnicianului ardelean, cu atît mai mult cu cît echipa sa a întîlnit un "Prinţ" somnolent, fără prea mare chef de fotbal într-o seară rece de noiembrie.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Gazdele şi-au luat tare adversarii încă din startul meciului, iar Astafei (20) a lămurit rapid lucrurile cu o lovitură sigură de cap din marginea careului mic: 1-0! Singura zvîcnire a Petrolului a fost în debutul reprizei secunde, atunci cînd Grozav a lovit bara, dar elevii lui Pustai au corectat rapid neînţelegerile din apărare, împingînd trupa lui "Guriţă" spre jocul apatic din prima repriză. Nici Marinescu nu a adus plusul dorit echipei sale, tabela fiind modificată tot de gazde. Galamaz a faultat stupid în careu, iar Bawab (68) a înscris fără emoţii de la punctul cu var: 2-0!

Contra a forţat pe final evoluînd cu patru oameni de atac, dar soarta partidei fusese deja scrisă. "Lupii" din Ploieşti au pierdut o şansă uriaşă de a profita de duelul direct dintre Astra şi Vaslui, iar Mediaşul a luat o gură mare de oxigen, urcînd pe locul 12 în clasament.

Pustai, în versuri
Antrenorul celor de la Gaz Metan a avut o dedicaţie specială la finalul meciului, nişte versuri cu tîlc pentru cei care îi fac viaţa grea la Mediaş. Acesta s-a inspirat dintr-un cîntec al lui Adrian Bezna: "În satul acesta unde e veşnic noapte / Nu mai e nici o oaie, să muncească la lapte / În oraşul acesta cu flori de pomană / Idioţii zîmbesc cu faţă de mamă".


"Este o victorie importantă, dar sînt doar trei puncte cîştigate. Echipa a demonstrat caracter şi, pînă la urmă, «lupii» mei au învins «lupii» galbeni. Sperăm să ne rezolvăm problemele în perioada următoare"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"O victorie meritată a Mediaşului, trebuie să analizez foarte bine această prestaţie. Veneam după nişte meciuri în care ne-am dominat adversarul, însă acum am intrat în jocul lor şi ne-am topit"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
lionnoil
lionnoil  •  27 Noiembrie 2012, 15:13

UNDE ATI POSTAT NOTELE GAZETEI PENTRU JUCATORII ACESTUI MECI ? MĂI ALDE PULETE FACETI-VĂ TREABA CUM TREBUIE , CĂ MĂ KC IN SITE-UL VOSTRU.

raul4steaua
raul4steaua  •  24 Noiembrie 2012, 12:54

hahahaha, ce si-au luato catelusii galbeni

Vezi toate comentariile (2)
Comentează