FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR 1-2

VIDEO Petrolul pierde teren în lupta cu Steaua şi Astra după 1-2 cu CFR Cluj

Cînd a ieșit de pe teren, Teixeira a șutat nervos în masa observatorului
Cînd a ieșit de pe teren, Teixeira a șutat nervos în masa observatorului

Articol de - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 20:09

Meciul de aseară a fost marcat de proteste, două eliminări şi a semănat cu un ”harakiri” al ploieştenilor.

Galeria formidabilă care speria adversarele s-a transformat în factor de presiune pentru "lupi"! O repriză groaznică a Petrolului s-a terminat 0-1, gol Jakolis, şi fluierul lui Colţescu a fost însoţit de scandarea "Demisia!" din peluză. Nu pentru Lucescu, ci pentru managerul Marius Nicolae, cel care a decis eliberarea lui Hoban, cu care se afla în conflict.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nicolae s-a întîlnit cu suporterii cu două ore înainte de meci, fără să-i fi convins de ce l-a dat afară pe mijlocaşul de 31 de ani, un titular în mod obişnuit.

Clubul a stabilit o şedinţă internă pentru marţi, cînd speră să ia decizii care să stingă conflictele. Surse de la Petrolul susţin că printre hotărîri va fi şi renunţarea la Adrian Mutu! Atacantul de 35 de ani nu a fost nici măcar pe bancă aseară!

A surprins neincluderea în lot a lui Adi pentru meciul cu CFR. Locul i-a fost luat de Albin, care s-a accidentat din minutul 5, dar lider a rămas tot Teixeira.

Portughezul a egalat la unu după pauză şi a mai împrospătat atmosfera încărcată de reuşita croatului Jakolis, una rezultată dintr-o greşeală a lui Colţescu. Arbitrul a dat "indirectă" în loc de penalty la un fault al lui Alcenat la Deac şi din lovitură a ieşit golul lui CFR.

Petrolul tot a luat-o razna minut cu minut, nu numai suporterii. Teixeira şi Geraldo au luat "roşii" pentru proteste, imediat Tade a marcat golul victoriei clujene. "Lupii" nu mai sînt nici în Europa, nici lideri.

Vin doi jucători
Petrolul se întăreşte cu un fundaş central şi cu un atacant, achiziţii ca şi rezolvate. Stoperul e Alassane Toure, 25 de ani, ultima oară la Lens, pentru care a jucat 51 de meciuri în campionat din 2009 încoace. Francez, Toure e înalt de 1,84 şi provine de la juniorii lui Toulouse.

Vîrful e uruguayanul Rodrigo Pastorini, 24 de ani. A jucat în sezonul trecut la Wanderers, formaţie clasată în acest moment pe locul 8 în Uruguay. Anterior a evoluat la Penarol, unde a prins rar loc în prima echipă. Măsoară 1,86 m şi a dat 11 goluri în 29 de jocuri în stagiunea trecută la Wanderers.

"Deac e cel mai bun din România pe postul lui, nu înţeleg de ce nu-l convoacă Piţurcă!" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR)

"A fost un arbitraj de o obrăznicie ieşită din comun!" (Mircea Lucescu, prezent în tribune)

"D-aia încep prostiile în campionatul românesc, din cauza arbitrilor! Anul trecut am pierdut 10 puncte pe greşelile lor" (Geraldo Alves, fundaş Petrolul)

632360-petrolul-cfr-cluj-1-2.jpg

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (48)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  02 Septembrie 2014, 16:11
Postat de timarhac pe 01 Septembrie 2014, 16:12

fi serios... CFRul mai ales in prima repriza a sters pe jos cu Petrolul. Doar lipsa de valoare a atcantilor din Cluj v-a scos din rahat. Trebuia sa fie 3-0 la pauza. Lasa asta cu Hotescu.. n-are CFRul bani de cumparat arbitrii... si pe gratis nici un arbitru nu munceste. Exista o echipa in Romania pentru care o fac... nu este Cfr!!! Si daca faultul ala la Deac n-a fost de rosu direct, cu suspendare 10 etape... hai sa ne uitam la Simona Halep ori la Lady Sarapova... da-l naibii de fotbal!

mai, iancu de Timisoara a lamurit situatia. n'o avea chefereu bani, dar dinu vama are relatii...stranse cu hotzescu. a fost lovitura...indirecta. :) iar cel de al doilea gol, dupa ce petrolul fusese facuta bucati, s'a dovedit in reluari c'a fost din ofsaid. are vreo legatura ofsaidul cu eliminarile ?! :)) dar faptul ca Teixeira a fost tavalit, intodeauna erau trei pe el, tot timpul cat a fost admis in teren, prin bunavointza lui coltzescu ? acelasi hotzescu care a facuta praf petrolul, cu jucatori si antrenor eliminate, cu un an si ceva in urma, la meciul cu medias ? beneficiara fiind tot chefereu' cu care urma sa aiba loc joc jocul urmator, in cupa ? petrolul are ceva ..patimi cu

cfrmania2
cfrmania2  •  02 Septembrie 2014, 12:13
Postat de sami008 pe 01 Septembrie 2014, 22:08

Chiar nu intelegeti ca tot balciul asta creat de Coltescu a fost cu dedicatie pentru... Steaua? haideti sa o luam cronologic: 1) Meciului cu CFR, Petrolul trebuia sa-l joace fara spectatori dar cu 2 zile inainte de partida, FRF a decis ca spectatorii pot fi prezenti in tribune... 2) Coltescu, inca de la inceputul partidei a aratat ca intentioneaza sa "arbitreze" de o maniera grotesco-provocatoare... Nu a sanctionat in nici un fel faultul care il va tine pe Albin pe tusa o buna perioada, nu a dat 11 m ptr. Petrolul la hentul in careu facut de Larie la o centrare a lui Mustivar de la aprox.20 m., a dat cartonase rosii lui Teixeira si lui Geraldo, Concluzie? La meciul cu Steaua, Petro

omu nu se intelege nu a fost hent la Ionut Larie , intentie zero , ia venit mingea in mana .

cfrmania2
cfrmania2  •  02 Septembrie 2014, 12:11
Postat de sami008 pe 01 Septembrie 2014, 22:17

... (Continuare) adica fara jucatorii ei de baza. Daca mai punem la socoteala faptul ca in urma nervozitatii create de acest zombi din fotbalul romanesc, atat publicul pliestean cat si jucatorii au reactionat (era normal sa fie asa si oriunde in lume, pe orice stadion, s-ar fi intamplat la fel). Acest lucru e foarte posibil sa conduca la suspendarea terenului pentru, cel putin, meciul cu Steaua. Deci, cine imi spune ca nu se fac cartile ca Steaua sa fie favorizata, ori e prost ori nu gandeste. Asa a fost si anul trecut, si in urma cu 2 ani si tot asa o sa fie atata timp cat nu faqcem ceva ca sa oprim aceasta hotie...

ei bravo unul care gandeste .Rosiile nu s-au acordat direct ,deci o etapa de suspendare mici sanse pentru steluta pandurii .

Vezi toate comentariile (48)
Comentează