FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ

VIDEO Petrolul - CFR Cluj 1-2 » Meci nebun la Ploieşti, cu două eliminări şi tensiune maximă în tribune!

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 20:59

Petrolul a pierdut în faţa celor de la CFR, la Ploieşti, scor 2-1. Ploieştenii au terminat meciul în nouă oameni, după eliminările lui Teixeira şi Geraldo.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Prima ocazie a meciului le-a aparţinut clujenilor, dar Cobrea a respins lovitura de cap expediată de Larie în minutul 5. Probleme au continuat pentru ”lupi”, Juan Albin părăsind terenul în minutul 9, accidentat.

Jakolis aduce liniştea în tribune în minutul 32, cînd lovitura sa de cap trece puţin pe lîngă poartă. În minutul 40, Alcenat sare cu piciorul ridicat la un duel cu Deac, iar arbitrul Colţescu acordă lovitură liberă indirectă. Rada a şutut, Cobrea a respins în faţă, de unde Jakolis a trimis în poartă, aducîndu-i pe clujeni în avantaj.

Tensiunea din tribune s-a mutat şi în teren, unde ploieştenii au protestat vehement la finalul primei reprizei, după ce Colţescu nu a sancţionat un fault dur al lui Deac asupra lui Alcenat.

După pauză, Guima a ratat o şansă mare de gol, trimitînd peste poartă cu o lovitură de cap, după o centrare bună reuşită de Deac (48). Priso putea restabili egalitatea, dar şutul său din unghi este respins de Felgueiras.

Teixeira a înscris în minutul 54, după o centrare primită de la Geraldo şi ploieştenii continuă presiunea la poarta lui Felgueiras. Nkoyi a ratat cea mare ocazie de gol în minutul 67, cînd a trimis în portar, după ce a rămas liber în careu, fiind scăpat din marcaj de Larie.

Marcatorul singurului gol al ”lupilor” a fost eliminat în minutul 81, după ce a primit al doilea galben.  Teixeira a avut o iesire nervoasă după ce a văzut cartonaşul roşu, reproşîndu-i tuşierului decizia. La trei minute distanţă, Geraldo a văzut şi el al doilea galben pentru un henţ şi ploieştenii au rămas în nouă oameni.

La faza imediat următoare celei de-a doua eliminări. Tade a deviat în poartă centrarea lui Deac, aducîndu-şi echipa în avantaj (85). După gol, meciul a fost întrerupt pentru cîteva minute, fanii ploieşteni aruncînd cu diferite obiecte în teren.

Scorul a rămas 2-1 pentru CFR, iar Petrolul înregistrează prima înfrîngere din acest sezon.

Echipe de start:

PETROLUL: Cobrea - Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli - Mustivar, De Lucas - Priso, Albin, Teixeira - N'Koyi
Rezerve:  Bolboaşă, Nepomuceno, Peteleu, Beţa, Astafei, Marinescu, Tamuz

CFR CLUJ: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Muniru, Monroy - Jarkolis, Tade, Deac - Guima
Rezerve:  Vîtcă, Tiago Lopes, Christian, Ivanovski, Păun, Fl. Costea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (458)
uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  03 Septembrie 2014, 01:30
Postat de sms23 pe 01 Septembrie 2014, 15:47

imi pare rau, e furt calificat si viciere clara de rezultat! corect e sa caute arbitru sa -ti dea rosu pentru ca ai executat mai repede o lovitura??!!!???!! sa i-o spuneti lui Mutu pe-asta!

invata regulamentul si revino. decat sa spui o prostie e intotdeauna de preferat sa taci.

sms23
sms23  •  01 Septembrie 2014, 15:47

imi pare rau, e furt calificat si viciere clara de rezultat! corect e sa caute arbitru sa -ti dea rosu pentru ca ai executat mai repede o lovitura??!!!???!! sa i-o spuneti lui Mutu pe-asta!

timarhac
timarhac  •  01 Septembrie 2014, 10:41
Postat de unico_biancorossi pe 01 Septembrie 2014, 03:21

..)))))))))))))))))))) deci, asta e cea mai tare conversatie pe gsp...))) am auzit destule pe aici : cronici de filme, sugestii de oscar, eurovisionul live.) retete de haleala subtire, recomandari vestimentare, retete medicale complexe..)) analize gramaticale extrem de laborioase, evocari istorice magnifice, bancuri spumoase, toata gama injuriilor din limba romana..)) discutii informatice de inalt nivel, dispute geografice interesante (vezi cazul portugalia nu e in iberia..)), judecati live..)) analize penale de inalta tinuta..) dar, recunosc ! discutia voastra e unicatA..))))

:)))) nu rade Bianco. Noi discutam doar despre lucruri foarte serioase, n-avem timp pentru lucruri marunte...

Vezi toate comentariile (458)
Comentează