FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

VIDEO Mutu laudă galeria lui Dinamo: "Îi invidiez pe jucători, şi eu mi-aş fi dorit să am parte de suportul celei mai frumoase galerii din ţară"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 20:15

Adrian Mutu a fost prezentat astăzi în funcţia de manager general la Dinamo, acesta fiind debutul lui într-o funcţie oficială în fotbal.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru canalul TV al lui Dinamo, Mutu a vorbit despre întoarcerea la Dinamo şi despre planurile sale la echipa din "Ştefan cel Mare".

"Primul contact cu echipa a fost pozitiv. Mă bucur să mă întorc la Dinamo după 17 ani şi să regăsesc aici anumite personaje care erau şi pe vremea mea.

În rest, ştiu că e o responsabilitate mare şi sunt concentrat să fac treabă bună. Important e să ne dăm seama că Dinamo e un brand şi trebuie neapărat să-l ducem la nivelul la care suporterii noştri erau obişnuiţi", a spus "Briliantul".

Acesta a transmis un mesaj şi suporterilor, despre care a vorbit în termeni elogioşi: "Nu vreau să le fac promisiuni suporterilor, vreau doar să le spun că am dorinţa de a face performanţă cu Dinamo. Le mulţumesc că sunt alături de mine şi îi aştept să vină la stadion în număr cât mai mare.

Am simţit o mare bucurie când am văzut coregrafiile galeriei din ultimul timp. Chiar îi invidiez pe jucătorii din actualul lot, mi-aş fi dorit şi eu să am suportul acestor minunaţi fani. Toată lumea ştie, galeria noastră e cea mai frumoasă din ţară! Sper să îi putem răsplăti prin jocuri bune şi performanţă", a mai spus noul manager general al "câinilor".

(Remus Dinu)

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (10)
pinguin2
pinguin2  •  15 Octombrie 2016, 21:53

Numai FCSB-istii comenteaza aici. Frate, duceti lipsa de atentie? Vedeti-va in *** de *** voastre. FCSB e diferita de Dinamo din cauza lui BECALI. Daca nu era omul asta la voi, aveati aceeasi soarta ca noi. In plus dc va luati de galeria noastra? Macar vin la stadion si canta orice s-ar intampla, chiar daca sun 3000 sau 100. La voi cine vine? Mos Craciun si prietenii sai. Asa ca ciocu' mic si joc de glezne.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tejadaniel
tejadaniel  •  15 Octombrie 2016, 10:28

La linguseli si periaje suntem number one!

travka
travka  •  15 Octombrie 2016, 08:49

declaratia este incompleta: si eu mi-as fi dorit sa am suportul celei mai frumoase galerii din tara, de 2 ori pe an, doar la meciurile cu Steaua, in rest sa zici ca jucam cu portile inchise celelalte 40 de meciuri =))))))) patetici

Vezi toate comentariile (10)
Comentează