FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - OŢELUL 0-3

VIDEO: Oţelul a bătut Unirea la scor de forfait şi rămîne pe locul 1 » Liderul trăieşte

04/09/2011
04/09/2011

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2011 21:15

După un eşec la Braşov şi o remiză, acasă, cu Vasluiul, Oţelul a reuşit să cîştige la Urziceni la scor de forfait

După meciul cu Steaua, Marian Pană a enervat jumătate de Liga 1 cînd a spus că şi-a odihnit o mare parte dintre titulari pentru meciul cu Oţelul. Ieri, antrenorul ialomiţenilor a apelat la "artileria grea" şi a trimis în teren o formaţie schimbată aproape în totalitate, cu 8 nume noi printre titulari. Doar Curcă, Tobă şi Teuşan au fost păstraţi, în rest, au revenit în primul "11" "vedetele" Mera, Pădureţu, Apostol, Blay şi Rusescu, iar asta s-a văzut şi pe tabelă. Dacă în Ghencea "lupii" au pierdut cu 5-0, ieri, împotriva Oţelului, au scăpat doar cu 3-0!

Gălăţenii au vrut să închidă repede conturile, iar Ibeh a deschis scorul după numai 8 minute de joc, cu o lovitură de cap din 5 metri, după o centrare ce s-a strecurat printre 7 ialomiţeni! Pena putea face 2-0, dar Curcă a scos de sub bară. Unirea a vrut să arate că încă mai ştie fotbal, dar drumul spre poarta lui Grahovac a fost greu de găsit. Doar Rusescu şi-a creat o ocazie bună, însă şi-a bătut joc de ea, trimiţînd paralel cu poarta din 6 metri! Au marcat tot elevii lui Dorinel, Iorga a scăpat singur cu portarul şi l-a învins cu un şut plasat, iar Punosevac a reuşit primul său gol în Liga 1, în minutele de prelungire. 3-0! Oţelul se pregăteşte de derby-ul cu Steaua, iar Unirea de Liga a 2-a sau de desfiinţare, după ultimele zvonuri!


"S-a demonstrat că indiferent cine intră pe teren e acelaşi lucru. Sîntem cu toţii o apă şi-un pămînt!"
Adrian Mihalcea, atacant Unirea Urziceni

"Vom vedea dacă vom rezista pînă la final, ne aşteaptă o perioadă destul de grea. Mai e mult pînă să devenim campioni, probabil multora nu le convine că sîntem primii"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
oxigendc
oxigendc  •  10 Aprilie 2011, 10:18
Postat de bigbelly pe 10 Aprilie 2011, 08:55

Cum e Dorinele, s-au "umplut de bani" astia de la Urziceni si acum?

S-ar fi umplut daca ar fi fost instare sa scoata macar 1 pc dar soarta...

oxigendc
oxigendc  •  10 Aprilie 2011, 10:09

Noi am dat 3-0 in deplasare titularilor de la Urziceni...voi in ghencea ati batut copii de mingi ai Urzicii cu primele 2 goluri din offside...Sa nu mai vorbim ca Otelul a avut 4-5 titulari importanti lipsa (Paraschiv,Viglianti,Antal,Perendija,Ochirosii).

star01
star01  •  10 Aprilie 2011, 09:54
Postat de bigbelly pe 10 Aprilie 2011, 08:55

Cum e Dorinele, s-au "umplut de bani" astia de la Urziceni si acum?

dolarele,nu jucati ninmic,nici chiar cu urzicatii....acum iar le-a dat jiji bani?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează