FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - U CLUJ 1-0

VIDEO Penalty inventat! » Botoşaniul a învins-o pe U Cluj, 1-0, după o mare eroare de arbitraj

Articol de - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 23:15

Moldovenii au cîştigat după o lovitură de la 11 metri semnalizată eronat de asistentul Păunescu şi acordată ulterior de "centralul" Cojocaru


Atît Botoşaniul, cît şi Universitatea veneau după rezultate pozitive în ultimele două etape, anunţînd un duel pe cinste. Probabil că din acelaşi motiv circa 4.000 de oameni au venit la stadion, aşteptînd show-ul promis. Pe gazon însă, jale mare! Nici prezenţa din tribune a lui Ilie Năstase, care a şi dat lovitura de start, nu a ambiţionat în vreun fel cele două echipe, care s-au întrecut doar în faulturi şi execuţii stranii.

În aceste condiţii, arbitrii s-au gîndit să iasă ei în prim-plan. În minutul 74, asistentul Florin Păunescu a considerat fault un contact între Batin şi Veselovsky, semnalizînd penalty pentru amfitrioni. Asta deşi portarul ardelenilor plonjase în altă direcţie decît atacantul lui Grozavu! "Centralul" Adrian Cojocaru a mers pe mîna tuşierului, a arătat punctul cu var şi astfel Vaşvari a pus încă trei puncte mari în desaga moldovenilor.


"Acum asta e, nu mai poti întoarce mortul de la groapă! Nu declar nimic despre penalty-ul inventat pentru că o să ne mai întîlnim cu acest arbitru, şi ei ţin minte de obicei declaraţiile antrenorilor"
Mihai Teja, antrenor U Cluj


47 de ani a împlinit Grozavu pe 19 august, fotbaliştii botoşăneni dedicîndu-i antrenorului succesul de ieri

3 victorii consecutive au cei de la FC Botoşani, toate cu 1-0: cu Astra, la Galaţi şi cu U Cluj

Faza penalty-ului pentru Botoşani

1-0, Gabriel Vaşvari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
inexistentus
inexistentus  •  01 Septembrie 2014, 19:58

Brăile.scule ..du-te-n skula mea de ciuphut cu aticolul tau cu tot. 11 m clar.

montgomerry
montgomerry  •  25 August 2014, 19:49

Aici nu e vorba de GRESEALA,E VICIERE DE REZULTAT.

euce
euce  •  25 August 2014, 16:17
Postat de voicu_p pe 25 August 2014, 14:49

lasa sa mai fie executati un pic, nu-i nici un bai

ma tu ai capu pe umeri sau esti "bosiman"raiosule

Vezi toate comentariile (7)
Comentează