FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL-RAPID, SÎMBĂTĂ, 14:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT ŞI FAZEVIDEO PE GSP.RO

VIDEO » Poveste cu Şumudică, frigul şi colanţii

Marius Sumudica
Marius Sumudica

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 11:28

Marius Şumudică nu a ocolit subiectul legat de vîlva creată de el după Rapid-Unirea, 1-0, cînd şi-a dat jos prima pereche de pantaloni, gest din cauza căruia era să fie suspendat.

Pentru că l-a imitat pe actorul Claudiu Bleonţ, care îşi dăduse chiar şi chiloţii în vine, Şumudică era să fie chemat în faţa Comisiei de Disciplină în urma unui memoriu pe care Mircea Rădulescu a vrut să-l facă. La conferinţa de presă susţinută astăzi, înaintea partidei cu Oţelul, de sîmbătă, 14:30, DigiSport şi liveTEXT şi fazeVIDEO pe GSP.ro, Şumi a abordat din nou incidentul: "Daca va fi frig la Galaţi, voi purta din nou colanţi pe dedesubt, dar nu voi repeta acel gest necugetat. Îmi cer din nou scuze, am gresit".

Nu a rezistat însă prea mult în nota serioasă şi a dat-o din nou pe glumă. "Daca îmi ajută Dumnezeu să fac 9 puncte în următoarele trei etape, voi veni direct in colanţi la conferinţa de presă". După jocul de la Galaţi, Rapid va întîlni pe Dinamo, acasă, şi pe Gloria Bistriţa, în deplasare.

Vezi mai jos gestul lui Şumudică după partida cîştigată de Rapid cu Unirea, 1-0, dar şi dialogul la distanţă cu Mircea Rădulescu, şeful antrenorilor din România.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează