FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PETROLUL 0-1

VIDEO » Răchită: "Dedic victoria oamenilor din Ploieşti care doresc cu ardoare să ne desfiinţăm" ;)

Valeriu Răchită
Valeriu Răchită

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2011 22:52

Tehnicianul Petrolului, Vivi Răchită, crede că echipa sa a cîştigat cu şansă la Mediaş (1-0), dar spune că penalty-ul din care s-a înscris singurul gol al partidei a fost dictat corect.

"Am cîştigat cu multă şansă, dar şi asta face parte în joc. Cele trei puncte ne vor ajuta mult pentru supravieţuirea în Liga 1.

La penalty eu zic că apărătorul l-a împiedicat pe Opriţa să ajungă la minge, iar după erorile pe care le-am văzut etapa asta, eu zic că a fost cel mai elocvent 11 metri al etapei. Dedic victoria oamenilor din Ploieşti care doresc cu ardoare să ne desfiinţăm.

Sînt convins că ne vom îndeplini obiectivul, iar dacă vom avea linişte, în 2-3 ani sperăm şi la o cupă europeană", a spus Vivi Răchită.

Petrolul Ploieşti a cîştigat ultimul meci al etapei cu numărul 15, 1-0 la Mediaş cu Gaz Metan. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 60, de Daniel Opriţa, dintr-o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul Teodor Crăciunescu la căderea în careu a marcatorului la un duel cu Markovici. Penalty-ul a fost contestat vehement de medieşeni.

VEZI AICI JOS PRINCIPALELE FAZE VIDEO ALE MECIULUI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
suiac
suiac  •  29 Noiembrie 2011, 09:25

Semidoctul de Rachita se da spiritual...Vai , mama lui...

coco_costy
coco_costy  •  29 Noiembrie 2011, 09:10

rachita, io zic sa-ti vezi lungul nasului si sa nu mai fi ironic ca iar te loveste AL DE SUS cand ti-e lumea mai draga.asa ai patit si cand te-ai luat de sibieni si apoi s-a intamplat nenorocirea cu galamaz... si apoi mai bine ai da acatiste la biserica pt familia craciunescu, tata si fiu, ca poate mai ai nevoie de ei sa mai dedici o victorie sau un egal...

kily
kily  •  29 Noiembrie 2011, 09:03

Mai bine i'ai dedica'o familiei Craciunescu, imbecilule!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează