FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CFR CLUJ 0-0

VIDEO Revanşă amînată » Mario Felgueiras a salvat un egal pentru CFR Cluj, 0-0 cu Pandurii, apărînd un penalty în prima repriză

Articol de - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 23:11

Felgueiras a anulat răzbunarea lui Petre Grigoraş împotriva fostului său club, la primul meci direct de la despărţirea dintre Grig şi trupa ardeleană


Un meci mai degrabă slab, plin de durităţi şi inexactităţi sau "ultratacticizat", în cazul în care unul dintre antrenori ar dori să justifice lipsa unui fotbal fluent, spectaculos, plăcut ochiului.

Click aici pentru VIDEO!

Jakolis a făcut tot posibilul să anime puţin atmosfera de meci între cartiere rivale şi a lovit bara la jumătatea primei reprize. Puteai paria că meciul nu are cum să se schimbe, golul părea o utopie. Marius Avram a arătat uşor totuşi penalty pentru gazde, iar în minţile tuturor scînteia speranţa că, poate-poate, se poate transforma meciul în ceva digerabil. Greşit! Iorga a tras în Felgueiras, iar portughezul şi-a atribuit meritul de a aştepta pînă în ultima clipă, pentru a vedea unde va trimite adversarul: centru-stînga.

În partea a doua, jocul a dat impresia că s-a mai legat puţin, dar nu a putut atinge nivelul plăcerii de a fi urmărit. Doar prelugirile, care prin tensiunea ocaziilor celor de la Pandurii au dat o notă interesantă, au mai spălat puţin din impresia proastă ce o lăsase partida.

Poate vina nu a fost doar a celor două echipe: tot ieri, celelalte două meciuri au avut cîte cinci goluri. Probabil aşteptările au fost prea mari.


"Am avut cîteva situaţii de a marca. Am avut şi şansă, la penalty-ul apărat de Mario Felgueiras. A fost un meci interesant, puteam să-l cîştigăm, puteam să-l şi pierdem"
Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj

"Amîndouă echipele au jucat bine. Aşa s-a întîmplat, să apăr penalty-ul. Este un joc colectiv, fiecare trebuie să-şi facă treaba. Sîntem încrezători pentru meciul contra celor de la Dinamo Minsk"
Mario Felgueiras, portar CFR Cluj

Penalty acordat uşor
În minutul 38, Răduţ l-a driblat pe Susici în banda stîngă, iar apărătorul CFR-ului a pus mîna pe fostul stelist. Acesta a căzut, iar arbitrul Marius Avram a indicat punctul cu var. Reluările Look TV au demonstrat că "centralul" a acordat foarte uşor penalty. Susici a fost "avertizat", însă Laurenţiu Iorga nu a reuşit să fructifice acest avantaj, Felgueiras devenind iar erou pentru trupa antrenată de Vasile Miriuţă. La pauză, Grigoraş a decis să îl pedepsească pe Iorga şi l-a scos pe acesta de pe teren, în locul său intrînd Alin Buleică.

Cu gîndul la Europa League
Vasile Miriuţă a decis să menajeze o parte din titulari pentru meciul retur din Europa League, contra bieloruşilor de la Dinamo Minsk. Muniru, Florin Costea, Negruţ şi Tade nu au figurat în primul "11" aliniat de Miriuţă, primii trei luînd loc pe bancă, în timp ce vîrful francez nu a fost inclus nici pe foaia de joc.

Îl pierd pe Deac?
Mijlocaşul Ciprian Deac a suferit o accidentare stupidă în meciul contra Pandurilor. După o ciocnire în alunecare cu Breeveld, mijlocaşul lui CFR Cluj s-a lovit de un panou publicitar de pe marginea terenului şi s-a ales cu o tăietură urîtă pe coapsa dreaptă. Deac nu a mai putut continua, în locul său intrînd Florin Costea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 20:58
Postat de unico_biancorossi pe 05 August 2014, 01:17

cfr a avut noroc, pandurii trebuiau sa castige. daca marcau acel 11 m castigau sigur.

ps final - in ciuda scorului alb, partida a fost antrenanta. cu un fotbal bun. si acum retin cele 2-3 mari ocazii ale gorjenilor, dar si frumoasele contraatacuri clujene.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 20:57
Postat de haideusicfr pe 05 August 2014, 08:26

Matei a plecat din offseide.

probabil.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 August 2014, 08:29
Postat de qwerty007 pe 04 August 2014, 14:46

CWwurva aia de arbitru a dat un penalty in care o domnisoara de la Pandurii a fost usor atinsa pe fustita !! BoWWle de arbitru te-ai uitat la campionatul mondial !! Asta e sport pt. barbati fxx..mm. ......scuze pt. greselile anterioare

Jucatorul Pandurilor merita galben pentru simulare .. Arbitrajele reincep ca la *noi* : totul pentru *sudisti* si impotriva ardelenilor. Las* ca stim noi par a spune cei ce nu suporta o competitie corecta.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează