FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - RAPID 3-0

VIDEO Selfie cu clasamentul » FC Botoşani a urcat pe locul 4, după 3-0 cu Rapid!

Foto: Ionuț Tabultoc
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 23:02

Botoşănenii îşi pot face poză cu clasamentul: au ajuns pe locul 4 după victoria de aseară cu Rapid, 3-0


Ar fi fost o minune ca giuleştenii să nu piardă în Moldova pentru că Marian Rada a avut mari probleme de lot înaintea acestui joc, în special în apărare. Mera, Tînc şi Alexandru Coman erau suspendaţi, iar Lung şi Săndulescu, accidentaţi. În aceste condiţii, antrenorul Rapidului a fost nevoit să improvizeze în defensivă.

Click aici pentru VIDEO!

Nici n-a văzut bine Vali Negru cum e să fie stoper că scorul a fost deschis de botoşăneni. Martinus l-a întors pe Savin în careu şi a şutat cu sete (8). Oaspeţii n-au arătat nimic, chiar dacă a revenit printre ei căpitanul Pancu, şi gazdele au controlat jocul. Ngankam a dublat avantajul, profitînd de o ezitare a întregii linii de fund a alb-vişiniilor (24). Pancone a trimis două şuturi de la distanţă, dar fără emoţii pentru Botoşani, şi asta a fost tot ce-a putut Rapidul în primele 45 de
minute.

După pauză, Iacob a făcut penalty, iar Vaşvari n-a avut milă de Drăghia şi tabela a arătat 3-0 (54). Hadnagy, Batin, Fulop, Martinus şi, mai ales, Ngankam au irosit şanse bune de a majora scorul. Giuleştenii au continuat în aceeaşi notă, adică una de corigenţă! Astfel, chinurile Rapidului continuă, iar alb-vişiniii continuă să spere în salvarea de la retrogradare. Numai că mai aproape sînt botoşănenii de Europa, aceştia ajungînd pe locul 4 în clasament.


42 de zile au trecut de cînd Rapidul a marcat ultima oară. S-a întîmplat cu U Cluj, 2-1, pe 14 septembrie. De atunci, giuleştenii au bifat 3 înfrîngeri şi 2 remize

Criticaţi de Săpunaru
Cristi Săpunaru, fostul internaţional român, a fost invitat în studioul Look TV, unde a analizat jocul. Fundaşul român, mare suporter al Rapidului şi care în prezent se pregăteşte cu alb-vişiniii, nu s-a ferit să-i critice pe giuleşteni: "E o echipă prea moale! E inadmisibil să nu arate măcar puţină răutate pe teren, parcă ar fi o formaţie resemnată, împăcată cu soarta ei. Dacă vor contiua aşa, cred că vor ajunge în Liga a 2-a".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
benaflek
benaflek  •  26 Octombrie 2014, 11:17

rada fhuteaoas pe urata de nevastata in chur s o fhut(ca tu nu o mai fhuti demult) ce i ai zis aseara ;pune fa o fharfhurie de ciorba ca te ia mamadrachu ;io sant a1 la rapid. buahahah hahahah

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 10:44

Ar fi fost o minune ca giuleştenii să nu piardă în Moldova pentru că Marian Rada a avut mari probleme de lot înaintea acestui joc, în special în apărare. Mera, Tînc şi Alexandru Coman erau suspendaţi, iar Lung şi Săndulescu, accidentaţi. În aceste condiţii, antrenorul Rapidului a fost nevoit să improvizeze în defensivă. __ cu atat mai mult, este evident ca rapid are mari, amri probleme. din ce in ce mai greu face fata. iar situatia financiara este cauza principala.in aceste conditii, este greu sa obtii rezultate bune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close