FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CS SEVERIN 2-0

VIDEO Sfîntul Avram » Pustai răsuflă uşurat după a doua victorie din campionat

Avram a făcut junioratul la Steaua, dar n-a apucat să debuteze în tricoul roş-albastru
Avram a făcut junioratul la Steaua, dar n-a apucat să debuteze în tricoul roş-albastru

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 23:46

Mijlocaşul Mediaşului a rezolvat soarta meciului printr-o execuţie de excepţie. Golul lui Astafei a pigmentat doar finalul.

Un sprint nebun de la mijlocul terenului, două driblinguri scurte printre "jaloanele" Mitici şi Dandea şi finalizarea. Un şut plasat la colţ, aproape de bară, o bijuterie de gol. Autorul a fost mijlocaşul Răzvan Avram, revenit printre titularii Gazului după o leziune a cristalinului.

VIDEO: Vezi aici fazele meciului!

Aşa s-a aprins un meci molcom la Mediaş, după 19 minute de joc, fără nici o fază demnă de remarcat. Dar s-a stins la fel de rapid. În zadar au căutat oltenii să revină în joc pentru că defensiva Mediaşului nu a mai fost de carton. Florin Dan a deranjat şi el monotonia partidei cu un şut peste poartă (30), iar repriza s-a încheiat timid, după tiparul de la fluierul de start.

Alt registru s-a derulat în partea secundă. După ce Breeveld a fost blocat în mijlocul careului de Golici (51), Vancea a semnat unica ocazie a oaspeţilor, trăgînd alături după un contraatac rapid (54). Mediaşul a căutat lovitura decisivă, Akaki a înscris, însă golul a fost anulat, corect, pentru motiv de ofsaid (56).

A plonjat şi Llullaku în careu, dar Teo Crăciunescu nu s-a lăsat impresionat (68). Bosniacul a mai avut o încercare ratată (81), dar finalul i-a aparţinut lui Astafei, care a finalizat o cursă rapidă în banda dreaptă.

"Am fost puţin obosiţi, bine că a ieşit o victorie mare de tot" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

515640-gaz-metan-severin.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Împins spre Giuleşti
Ceea ce părea un simplu conflict după partida cu Steaua s-ar putea transforma într-un divorţ mai repede decît se aşteptau oficialii lui Gaz Metan. Cristi Bud nu a fost reţinut pentru a doua oară în lot de Cristi Pustai, iar atacantul îşi caută deja o altă destinaţie. De serviciile sale sînt interesaţi oficialii Rapidului, care vor să-l transfere definitiv de la CFR, echipa ce l-a împrumutat la Mediaş.

Bawab, pe urmele lui Eric
Revenit după o accidentare la genunchi, Thaer Bawab a intrat joi în cantonament, însă aseară a decis să plece acasă cu doar cîteva ore înainte de startul partidei! "Oficialii vor să-mi prelungesc cu încă un sezon contractul scadent în 2014. Am avut cîteva discuţii care nu s-au materializat pentru că-mi doresc să mai rămîn la echipă, dar pe o altă sumă. De o lună am tot aşteptat să se rezolve, nu s-a întîmplat nimic, aşa încît am decis să plec acasă! M-am săturat de promisiuni", a afirmat iordanianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
aly2006g
aly2006g  •  26 August 2012, 17:57

Muieeee oltenilor

lutescutudor
lutescutudor  •  25 August 2012, 12:20

Destul de bun meciul de aseara, mai frumoas jocul facut de echipele astea 2 decat de Astra sau Brasov sau chiar Rapid care se inchid si nu produc un meci placut spectatorilor. Chiar am vazut 2 tineri de la severin care au jucat bine, iar la medias se vede ca au antrenor bun si liniste la echipa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează