FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

VIDEO și FOTO Egal cu scandal la Giurgiu! Astra - Dinamo 1-1, iar echipa lui Șumudică e prima la finalul sezonului regulat

Foto: Raed Krishan +16   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 22:31

Astra și Dinamo au remizat la Giurgiu în cel mai important meci din această etapă, scor 1-1. Partida se anunța una lejeră pentru giurgiuveni după ce Steliano Filip a văzut "roșu" direct în minutul 41.

VEZI LIVETEXT PARTIDA

VEZI VIDEO

N-a fost însă deloc așa. Dinamo a reușit să deschidă scorul în minutul 63 prin Rotariu, însă giurgiuvenii au revenit pe tabelă 6 minute mai târziu.

De Amorim a tras puternic de la mare distanță, mingea l-a lovit în cap pe Daniel Florea și a fost deviată în plasă.

Astra termină pe locul 1 sezonul regulat, cu 51 de puncte. Dinamo poate pica pe locul 3 dacă Viitorul se impune cu Pandurii, luni.

Citește și:  FOTO + VIDEO Haos la Giurgiu! Șumudică a simulat o lovitură la cap, galeria "câinilor" a explodat: scandări rasiste și nervi întinși la maximum

Echipele de start:

Astra: Gavrilaș – Queiros, V. Găman, Oros, J. Morais – Boubacar – Boudjemaa, Boldrin, Teixeira, De Amorim – D. Niculae

Rezerve: Boșneag – D. Florea, Lovin, Scarlatache, Dandea, Al. Ioniță, R. Alves.

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Puljici, Mevlja, St. Filip – Ekeng, Bicfalvi – D. Rotariu, Palici, V. Lazăr – Essombe

Rezerve: Rîmniceanu – Nedelcearu, Kortzorg, Val. Costache, Batin, A. Marc, Vl. Olteanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (732)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Februarie 2016, 02:19

stadionul asta in primul rand nu are peluze..are o peluza. nu incap 2 galerii acolo. in al 2lea rand nu cred ca a fost nimic organizat, pur si simplu dinamovistii au venit si si-au cumparat bilet la tribuna ca orice cetatean de rand. cam toata tribuna era dinamovista, nu doar cei din spatele bancilor de rezerve. ca s-au comportat ca niste animale...rusine lor. antrenorul nu are datoria sa astepte sa i se sparga capul. chiar nu inteleg de ce e pus intr-o lumina proasta Shumi. in debutul meciului cand Dinamo a avut un corner Shumi a fost lovit cu un obiect si s-a oprit faza, s-a rugat incetarea aruncatului si aruncatul nu a incetat. daca de vorba buna nu s-a inteles e normal ca s-a apelat la acel circ. altfel aruncau animalele in continuare. doar nu era prost omul sa astepte sa i se sparga capul. suntem in 2016 bai animalelor ! nu in 1016.

samertx
samertx  •  29 Februarie 2016, 01:49
Postat de maryuss87. pe 29 Februarie 2016, 01:34

Lasa ca si la *** giulesti aia de la tribuna 2 care au in fata lor bancile de rezerve arunca in antrenori adversi, si aia nu sunt galerie. Depinde de comportamentul fiecarei fiinte umane.

https://www.youtube.com/watch?v=91nbdJjVELo

samertx
samertx  •  29 Februarie 2016, 01:41
Postat de maryuss87. pe 29 Februarie 2016, 01:34

Lasa ca si la *** giulesti aia de la tribuna 2 care au in fata lor bancile de rezerve arunca in antrenori adversi, si aia nu sunt galerie. Depinde de comportamentul fiecarei fiinte umane.

Pitiș, *** primordial.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (732)
Comentează
Close