FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / CORESPONDENŢĂ DIN OULTON HALL (ANGLIA)

VIDEO şi FOTO Noul transfer al dinamoviştilor e chiar Negoiţă :D Imagini cu acţionarul şutînd la poartă în cantonament

Foto: Alex Nicodim +10   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 22:48

Ionuţ Negoiţă a dat ieri dimineaţă "probe" la Dinamo! Acţionarul în vîrstă de 38 de ani a tras la poartă din diverse poziţii şi l-a pus la încercare pe antrenorul cu portarii, Cătălin Mulţescu.

Surpriză mare la finalul antrenamentului de ieri al "cîinilor"! Alexe, dacă va rămîne, Dănciulescu, Thomas, Axente sau Cristea au un concurent veritabil în persoana lui Ionuţ Negoiţă.

Acţionarul în vîrstă de 38 de ani şi-a pus în picioare ghetele de fotbal ale lui Gigi Mulţescu, şi-a găsit un portar pe măsură, pe Cătălin Mulţescu, după care a început să tragă la poartă de la punctul de la 11 metri. "Cătălin, să nu te laşi! Vezi că vreau să impresionezi, ca să ştim dacă îl luăm în echipă pe domnul Negoiţă", i-a transmis, amuzat, Gigi Mulţescu fiului său.

Este în probe totuşi
Şut cu şiretul, gol! "Să nu le laşi, te rog!", i-a solicitat Negoiţă fostului goal-keeper. După ce a prins curaj, omul de afaceri a păcătuit încercînd să dea din voleu. Balonul s-a înălţat ca zmeul. Şi-a scos cămaşa din pantaloni, s-a dus după minge şi-a prins o "bombă" cu şpiţul. "Sincer vă spun, nu le las!", i-a strigat Mulţescu junior, asudînd.

Directorul economic Călin Angheluş i-a centrat acţionarului, dar şutul acestuia s-a dus mult pe lîngă poartă. Negoiţă nu s-a arătat descumpănit însă, aşa că a mai încercat să jongleze cu balonul. Mingea nu l-a muşcat, a terminat "probele" în picioare, acum rămîne ca Mulţescu senior să dea verdictul.

"Cînd trage din voleu, nu trebuie să se lase pe spate. Oricum, are calităţi, se vede că joacă miuţe săptămînal cu prietenii" (Cătălin Mulţescu, antrenor cu portarii Dinamo)

"Poate eu sînt atacantul dacă pleacă Alexe. Glumesc, Dinamo are jucători extraordinari, sînt mîndru de ei. Eu doar vreau să fac sport, să mă menţin sănătos" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (132)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  08 Iulie 2013, 00:06

Parca-l vad pe cioban cu cca zece ani in urma :))) acelasi lucru il facea si el cand abia devenise actionar principal la Steaua :)))

paul_bobo
paul_bobo  •  07 Iulie 2013, 13:37

e mai talentat decat borcica...se vede......))))....

ando89
ando89  •  07 Iulie 2013, 12:54
Postat de tatutzu pe 07 Iulie 2013, 12:17

ioan becali a dat gol din corner

merci pentru erata, dar si jiji a dat intr-un cantonament din Austria, doar ca a mutat cu doi metri linia de fund, el le are cu terenurile:))

Vezi toate comentariile (132)
Comentează