FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAŞI, 18:00, LOOK PLUS, DOLCESPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO şi FOTO Steaua fără nume » Gest fără precedent: oficialii roş-albaştrilor au scos numele "Steaua" şi sigla de pe panouri şi tabelă înainte de meciul cu CSMS Iaşi

Foto: Raed Krishan +14   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 21:26

Oficialii Stelei au recurs la un gest fără precedent, cel puţin pentru fotbalul românesc. După ce Gigi Becali a pierdut marca Steaua, conducerea a acoperit tot ceea ce poartă numele "Steaua" de la stadionul din Ghencea şi de pe echipament.
În sala de conferinţe, dar şi peste tot prin interiorul stadionului Ghencea pe unde apare numele "Steaua" s-a acoperit cuvîntul cu o bandă adezivă, anunţă Dolcesport. Chiar şi pe tabela de marcaj, unde ar trebui să fie emblema şi numele Stelei, aceasta a dispărut. În locul acesteia, pe tabelă este un chenar gol cu "gazde" sub el. Vezi VIDEO cu imaginile incredibile!

Jucătorii au intrat pe teren cu sigla acoperită pe tricouri şi şorturi. Inclusiv numele clubului de pe spatele echipamentului de încălzire a fost acoperit!

Crainicul stadionului a folosit în loc de Steaua "formaţia campioană", iar galeria, reprezentată de cei aproximativ 300 de fani de la peluză, a afişat un banner cu mesajul: "Istoria trăieşte prin noi" şi a scandat "România" şi "Steaua sîntem noi".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (237)
blueredblood81
blueredblood81  •  08 Decembrie 2014, 09:39

mai bine tine armata o echipa de amatori decat sa mai prostitueze brandul creat de armata ;sa vedem cati vor sustine FC Turma lui Becali ;sa fim seriosi investitiile facute de Becali sunt rahat in vant fata de ce trebuia sa fie la Steaua ;intre 1986-1990 Steaua era ceva in Europa asta astazi este doar un sparring partner mai titrat . Ajunge cu finantatori este timpul ca suporterii sa devina actionari alaturi de patronul echipei suporterii aduc banul pana la urma din publicitate si drepturi tv dar si prin contributia la abonamente si bilete contributie care a fost parazitata de finantatori mai bine amatori de la zero intr-un club curat cu management curat

dinamo_rusinea_europei
dinamo_rusinea_europei  •  08 Decembrie 2014, 08:53

Daca va uitati mai atent pe tabela, sub sigla, scrie 6-1

widoqq
widoqq  •  08 Decembrie 2014, 07:59
Postat de domodo pe 08 Decembrie 2014, 07:06

cred ca acum PONTA,OPREA,DUSA DAR SI ...IORDANESCU SUNT F.MULTUMITI!!!!mai fratilor STEAUA NU INSEAMNA BECALII CI...ROMANIA!!!!deci ATI VOTAT PONTA,PSD SI ACOLITII SI...VEDETI CE ATI FACUT!!!!!

Ca bine le zici!

Vezi toate comentariile (237)
Comentează