FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 0-2

VIDEO Șumi, sigur vrei pe bancă? Astra a fost surclasată la primul meci după revenirea antrenorului: 0-2 cu Gaz Metan

Eric a reușit o pasă de gol superbă la a doua reușită a lui Llullaku
Eric a reușit o pasă de gol superbă la a doua reușită a lui Llullaku

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2016 00:00

Marius Șumudică a promis că Astra va arăta complet diferit după revenirea sa pe bancă, însă giurgiuvenii au fost surclasați la primul meci din acest sezon cu "principalul" pe bancă în Liga 1.

La fel ca într-un scenariu ironic dintr-un film absurd, astralii au plecat de la Giurgiu din cauza gazonului prost, au traversat aproape toată țara ca să meargă pe una dintre cele mai tari arene, Cluj Arena, unde au găsit un ring enorm de bătăi în noroi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Scenariul a continuat: deși Astra a fost echipa gazdă, cei de la Gaz Metan au fost mai aproape de locul în care s-a desfășurat meciul.

În fotbal, puține lucruri sunt mai chinuitoare decât să privești două echipe tehnice jucând pe gazoane precum cel de la Cluj. La Gaz, Eric este clar dirijorul echipei, iar tehnica este de departe cea mai importantă calitate a sa.

Dincolo, în "11" lui Șumudică, Budescu și Teixeira încântă cu mingea la picior, însă când aceasta refuză să plece dintr-o gropiță de noroi, asistăm la o primă repriză ca aseară: fără ocazii, fără combinații și doar încercări eșuate de a face câțiva pași cu mingea la picior.

Partea a doua a fost parcă puțin mai animată. Teoretic, cei de la Gaz au avut o misiune mai grea pentru că atacau la poarta unde, probabil, a fost scena lui Armin van Buuren la festivalul Untold.

În realitate nu a fost așa, pentru că Munteanu a reușit să scape în flancul drept, a tăiat careul cu o centrare pe jos, iar Llullaku nu l-a iertat pe Lung. Fără absolut nicio problemă, albanezul a făcut "dubla" după ce l-a driblat cu o naturalețe debordantă pe Lung.

Șumudică a promis că Astra va arăta altfel cu el pe bancă. A arătat. Mai slab!

"Am venit să nu pierdem meciul. Ne-am apărat foarte bine și am plecat pe contraatac foarte bine. Pentru asta ne-am pregătit toată sătămână. Dedic golurile mamei mele care m-a urmărit. O pup tare!"
Azdren Llullaku, atacant Gaz Metan

"Campioana a avut un parcurs greu. Am speculat foarte bine spațiile lăsate de AStra. Llullaku a fost la locul potrivit. Cred că noi am fost mai gazde astăzi, pentru că am fost mai aproape de Cluj"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Suntem umbra echipei care câștiga campionatul. Am făcut 6 antrenamente și nu îmi explic care sunt cauzele. Este un moment de criză și cu părere de rău spun că ne vom îndrepta spre play-out"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"La cum jucăm nu putem obține niciun punct din umrătoarele două meciuri. Cum să mă gândesc la 6?"
Marius Șumudică, antrenor Astra

Cifrele meciului

ASTRA Parametru GAZ METAN
60% posesie 40%
6 cornere 2
3 șuturi pe poartă 3
6 șuturi la poartă 7

astra gaz metan 0 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
431516447010175
Nuta Radu  •  20 Septembrie 2016, 17:47

Domnilor ziaristi este jenant cu notele pe care leati dat jucatorilor astrei ,leati dat aceste note sa nul demobilizati pe PARIORUL care a promis ca atunci cand revine pe banca echipa va juca alceva da a jucat cu proteste la arbitru si in special alibec care a facut o sumedenie de fauturi si proteste care arbitru lea sarit si mai se vorbeste de arbitraj ,ce vor sa fie cum a fost cu steaua si a batut cu 2-0 felicitari sumi nai mai sarit ca un speriat.

andrei.f
andrei.f  •  20 Septembrie 2016, 12:40

Şumi, rău ai făcut că n-ai plecat din timp. Acum e târziu !

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  20 Septembrie 2016, 12:39

ciudat de tacut Sumudica...nu mai vitupereaza,nu se mai ia de Steaua,nu mai scuipa pe arbitri...foarte ciudat !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează