FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VIITORUL 3-0

VIDEO Victorie via Primera » Albin, un pariu cîştigat: jucătorul adus de Contra a decis meciul cu Viitorul, 3-0

În Europa, Albin (27 de ani, stînga) a mai jucat la Getafe și la Espanyol
În Europa, Albin (27 de ani, stînga) a mai jucat la Getafe și la Espanyol

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 23:25

Uruguayanul adus de Contra de la Espanyol a avut o evoluţie superbă şi a adus victoria "lupilor" după o repriză secundă perfectă. Revenit după accidentare, Hamza a punctat şi el.

1 solist? Nu la fel s-au gîndit şi băieţii lui Bogdan Vintilă. Gavra a dat o pasă fabuloasă către Băluţă, acesta a preluat perfect, însă foarfeca sa laterală a trecut pe lîngă poarta lui Pecanha. Benzar a simţit că e în zi de şut şi a trimis o torpilă de la 30 de metri, fix sub bară, dar Pecanha a fost la post. Tot brazilianul a fost şi la "capul" lui Puţanu. Pauză, după o primă repriză în care prahovenii nu prea au călcat prin careul advers!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Şi gata joaca. Albin a "arestat" mingea la marginea careului, pentru o lovitură liberă. Era nevoie de puţină clasă? Nici o problemă! Mijlocaşul uruguayan a trimis perfect în vinclu şi a făcut 1-0! Cine n-are valori să-şi cumpere. Acelaşi Albin a făcut 2-0, cu capul, după o centrare ideală din partea stîngă.

Încă o veste bună! A revenit şi Hamza, a intrat în locul lui Dore. Vorbeam de clasă. Ce face un atacant de valoare cînd revine după două luni de pauză? Marchează. Aşa a făcut şi tunisianul, în ultimul minut, de la 8 metri. 3 puncte şi ploieştenii au egalat Steaua la puncte. Exact cum a anunţat Contra. Şi ce meci ne aşteaptă runda viitoare!!!

"Probabil că i-am subestimat puţin pe cei de la Viitorul, care în prima parte ne-au surprins. Etapa viitoare vrem să cîştigăm contra Stelei, chiar dacă vom juca la Bucureşti. Abia aştept ca Mutu să-mi fie coleg la Petrolul!" (Ovidiu Hoban, mijlocaş Petrolul)

"În primele 45 de minute ne-au lipsit atitudinea şi agresivitatea. La pauză am avut o discuţie mai dură cu băieţii şi s-a rezolvat problema" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

596477-petrolul-viitorul-3-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Noiembrie 2013, 08:39
Postat de mplttev pe 26 Noiembrie 2013, 21:21

Imi pare rau de cel care a pus notele jucatorilor, dar nu cunoaste fotbalul. Nu stie sa aprecieze jocul unui jucator ca Alcenat sau Teixeira care au facut faze extraordinare, numai in plasa n-au băgat-o.

dau notele pe care le primeau ei in scoala...

mplttev
mplttev  •  26 Noiembrie 2013, 21:21

Imi pare rau de cel care a pus notele jucatorilor, dar nu cunoaste fotbalul. Nu stie sa aprecieze jocul unui jucator ca Alcenat sau Teixeira care au facut faze extraordinare, numai in plasa n-au băgat-o.

toaderiii
toaderiii  •  26 Noiembrie 2013, 20:27

anul asta nu stiu daca mai putem...insa la anul sunt convins ca vom castiga campionatul...chiar lejer

Vezi toate comentariile (6)
Comentează