FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - FC VASLUI 3-0

VIDEO Vin banii! » Victoria cu Vaslui le umple conturile jucătorilor sibieni

Sibienii au toate motivele să fie bucuroşi
Sibienii au toate motivele să fie bucuroşi

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 01:02

Victoria cu Vaslui i-a determinat pe oficialii Voinţei să achite restanţele financiare către jucători. Sibienii îşi vor încasa primele pentru remiza de la Tg. Jiu (0-0) şi succesul cu Sportul (1-0).

Spectacolul făcut în compania Vasluiului (3-0) nu doar că îi scoate pentru moment pe ardeleni din zona retrogradării, dar le aduce şi bani în conturi înaintea Sărbătorilor Pascale.

VIDEO: Vezi aici rezumatul meciului Voinţa - Vaslui 3-0!

Imediat după finalul jocului de sîmbătă, preşedintele Ioan Hămbăşan le-a promis elevilor lui Pelici că le va achita astăzi toate restanţele financiare: " Băieţii nu au ţinut cont că jucau contra unei echipe ce se bate la titlu şi s-au dăruit exemplar. Aveam foarte mare nevoie de aceste trei puncte. Am şi vorbit cu jucătorii şi le-am promis că luni vor fi cu primele la zi. Mai aveam două restanţe, care vor fi achitate. Doar aşa putem să îi motivăm, pentru a merge mult mai încrezători la Rapid".

"Am făcut un meci extraordinar, diferenţa s-a făcut la determinare şi dorinţă de victorie, pentru că aveam foame mare de puncte. Sper să trecem cu bine examenul foarte dificil de a rămîne în Liga 1" ( Iulian Popa, atacant Voinţa)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
biancorossi
biancorossi  •  26 Mai 2012, 01:52
Postat de staneang pe 09 Aprilie 2012, 07:30

Inca sunt uimit de victoria Vointei.Dl. Hămbăşan a facut un lucru firesc,a achitat restante,nimic de laudat,nimic de criticat,cam aiurea articolul.

aici a pierdut vasluiul titlul.

staneang
staneang  •  09 Aprilie 2012, 07:30

Inca sunt uimit de victoria Vointei.Dl. Hămbăşan a facut un lucru firesc,a achitat restante,nimic de laudat,nimic de criticat,cam aiurea articolul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează