FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - GAZ METAN 1-0

VIDEO Wellington, providenţial » Brazilianul a adus Concordiei victoria ce asigură continuitatea ilfovenilor în Liga 1, 1-0 cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 06 mai 2014 22:27

Chiajna a trăit periculos aseară, însă victoria chinuită a fost savurată din plin de către Şumudică şi ai lui, mai ales că medieşenii au evoluat de parcă trăgeau la cupele europene. S-a luptat din greu pentru cele 3 puncte puse în joc, diferenţa fiind făcută de către Wellington.

Click aici pentru VIDEO!

Cu contractul lui Dinamo în buzunar, cu semnale că şi Steaua l-ar vrea, brazilianul a scos un penalty, păcălindu-l pe Romeo să-l faulteze în careu, iar lovitura de la 11 metri a fost ca o declaraţie de amor pentru sud-american. Gol decisiv şi zadarnice încercări ale ardelenilor să-l mai răpună pe Rîmniceanu, care, ajutat şi de defensivă, a păstrat poarta neatinsă.

"Felicit echipa pentru sacrificiul văzut. Nu sîntem salvaţi, în fotbalul românesc orice e posibil. Dar Chiajna joacă pe teren, iar lumea ar trebui să ne respecte. Unele echipe care cîştigă prea uşor punctele"
Marius Şumudică, antrenor Chiajna

"Sper ca de la anul să joc pe un teren mai bun, să ajung la o echipă mare, Steaua sau Dinamo, nu contează"
Wellington, atacant Concordia

616005-caseta-chiajna.jpg

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  08 Mai 2014, 00:17

Cele doua capritze, nu au decit probleme virtuale cu retrogradarea. Cel putin satenii de la ciazna primesc-ei si dinamu-11 M pe banda rulanta! Cum sa nu faci puncte, cu atita generozitate de la borfasi? Sint echipe in campionat, care nici in cinci ani nu primesc atitea penalty-uri, cite primesc cele doua-ciazna si dinamu-intr-un singur campionat. Mafia cancerului!

dora
dora  •  07 Mai 2014, 16:11

la ce s-a jucat in mlastina aia notele sunt cam mari.

alexandru_p
alexandru_p  •  07 Mai 2014, 16:05

mi se pare fabulos ca o echipa care se lupta la retrogradare castiga un meci si ajunge la doar 4 puncte de pandurii, in prima jumatate a clasamentului. pandurii, sa nu uitam, sunt o echipa care au evoluat anul asta in grupele EL si care au pretentii de participare in cupe europene. asta demonstreaza inca o data (daca mai era nevoie) "valoarea" campionatului nostru!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează