FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - CFR 0-1

Vin veşti bune şi-n Gruia? » Iuliu Mureşan: "Zilele viitoare sper să se deblocheze totul"

"Feroviarii" s-au impus la Botoșani, deși săptămîna trecută au ratat mai multe antrenamente din pricina grevei // Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 22:27

Preşedintele Mureşan s-a întîlnit zilele trecute cu noii investitori de la clubul din Gruia şi e optimist în privinţa rezolvării crizei financiare.

Iuliu Mureşan nu renunţă la funcţia de preşedinte executiv al CFR-ului şi s-a implicat direct în rezolvarea problemelor de la echipă. "Muri" s-a văzut cu Ştefan Gadola şi asociaţii săi pentru a pune la punct detaliile preluării oficiale a clubului de către grupul Energobit.

"Am avut zilele astea multe întîlniri cu cei care doresc să preia CFR-ul. Cred că e problemă de zile pînă cînd situaţia se va rezolva. Este vorba de cei de la Energobit, nu e un secret. Nu mi-am dat demisia de la CFR şi nici nu am de gînd să mi-o dau. Arpad Paszkany a luat decizia să se retragă din acţionariat şi dacă n-a mai dat bani, am început să avem şi noi probleme cu banii. Am redus toate cheltuielile care puteau fi reduse, dar situaţia s-a acutizat", a declarat Mureşan la Look TV.

Fosta campioană trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, jucătorii avînd de primit salarii restante încă din luna iunie!

35-37 de milioane de euro ar fi averea lui Gadola, conform Top 300 Capital. Paskany ar avea 38-40 de milioane euro

"Dacă băieţii ar fi fost plătiţi la zi, puteam fi chiar pe primul loc!" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Noiembrie 2014, 22:12
Postat de laszlotokes pe 10 Noiembrie 2014, 09:25

Votati Klaus Werner Johannis in turul doi si pe echipa lui din cei mai buni politicieni formati de Traian Basescu si CFR Cluj.

Ce legatura are Basescu cu CFR?? Sau cu Iohannis? Primarul Sibiului a decis acum cativa ani buni ca fotbalul nu are nimic in comun cu fondurile publice si a oprit finantarea echipei sibiene. Oare cum e pe la Tg Jiu ,Chiajna,Botosani ,etc ? Acum ,nu ieri...

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Noiembrie 2014, 22:09
Postat de laszlotokes pe 10 Noiembrie 2014, 09:25

Votati Klaus Werner Johannis in turul doi si pe echipa lui din cei mai buni politicieni formati de Traian Basescu si CFR Cluj.

Energobitul e o firma falimentara.Bine ca n-a plecat Paskany ,singurul care conteaza. Manevre ,manevre.

fotbalfan
fotbalfan  •  10 Noiembrie 2014, 21:27
Postat de valiza.epo pe 10 Noiembrie 2014, 10:17

Vaalahule, vorbesti singur de pe (numai!) 3 conturi?!?

intelege-l si tu, e obosit dupa maratonul din ultimele saptamani. atatea conturi si personalitati asumate, ma mir ca nu a dat ortu' popii pana acum. sau, cum ziceau unii, e mort in interior insa nu-si da seama :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează