FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vin zambieni din Congo » Dinamo dă 500.000 de euro ca să împrumute 3 africani

Sunzu l-ar putea
înlocui în centrul
defensivei pe Moți,
care refuză să-și
prelungească
angajamentul
Sunzu l-ar putea înlocui în centrul defensivei pe Moți, care refuză să-și prelungească angajamentul

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 23 iunie 2012 12:08

Dinamo va trebui să scoată din buzunar 500.000 de euro pentru a aduce trei africani sub formă de împrumut

Dario Bonetti cere conducerii să-i fie aduşi mai mulţi fotbalişti zambieni pentru ca Dinamo să se poată lupta pentru titlu în sezonul următor. Nicolae Badea s-a implicat direct şi negociază cu un club din Congo, Mazembe, pentru trei zambieni ce au cîştigat Cupa Africii pe Naţiuni.

"Da, sîntem în discuţii cu respectivii jucători, dar şi cu clubul din Congo de care aceştia aparţin", a explicat preşedintele CA al "cîinilor". Dinamo încearcă un împrumut pe un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Afacerea i-ar costa pe roş-albi 500.000 de euro, cel mai titrat jucător fiind stoperul Stopilla Sunzu (21 de ani), cel care l-a marcat fără greşeală pe Drogba în finala Cupei Africii, contra Coastei de Fildeş. Sunzu e monitorizat şi de mai multe cluburi din Europa. Bucureştenii îi mai vizează pe fundaşul Hichani Himoonde (25 de ani) şi pe mijlocaşul Rainford Kalaba (26 de ani).

1.100.000 de euro este cota de piaţă a celor trei zambieni, conform site-ului transfermarkt.de: Sunzu (500.000), Kalaba (400.000) şi Himoonde (200.000)

"Sper ca măcar unul dintre zambienii pe care îi doresc să ajungă la Dinamo, există contacte, acum să vedem ce se va rezolva"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
e538761
e538761  •  23 Iunie 2012, 18:59

dinamo = echipa de rebuturi & babuini

tzusti
tzusti  •  23 Iunie 2012, 17:21
Postat de calinescu_ pe 23 Iunie 2012, 08:38

ITALIANO BONETTI PARE UN GRANDE BANDITO .....!!!!! VREA SA TRANSFERE LA DINAMO DOAR PE INTERESE ....!!! DE LA VIZER PE : HOMEI , MARKUS SI FLOREAN SI DE LA ZAMBIENI PE CEI TREI .....!!!! NU MA INTERESEAZA CIT COMISION PRIMESTE CE FAPTUL CA DINAMO SE TRANSFORMA DINTR-O ECHIPA RESPECTATA ,INTR-UNA DE DOI BANI .....!!!!! PE KONE L-AM RATAT , PE MARIUS NICULAE IL DAM , IAR LUI MOTI NU-I PPELUNGIM CONTRACTUL .....!!!! CE MAI RAMINE LA DINAMO ?????? VA ZIC EU CA FARA CEI TREI ,CARE REPREZINTA COLOANA VERTEBRALA , DINAMO VA DEVENI O ECHIPA DE MAXIM LOCUL 10 ...!!!! O SA JUCAM CU FOTBALISTII PROPUSI DE MARELE CONDUCATOR PETRE FLORENTIN :ZULUF & ...!!!

BA TU ORI ESTI OAIE SUM ACOPERIRE ORI ESTI DIN NEAMUL FECALELOR DSPERATE CCA-SI PIERD CONTROLUL LA ULTIMA ECHPA CARE LE MAI BAGA BANI IN BUZUNARE DIN ARANJAMENTELE PT PARIURI.NASPA BA VA PASTE FALIMENTUL,FUGA IN POLITICA PE LISTELE DE PARLAMENTARI CA VINE O FURTUNA URATA PRIN CONTURILE FAMIGLIEI SI PRIN CAZIERELE EI,MACAR SA AVETI IMUNITATE

nightwishh
nightwishh  •  23 Iunie 2012, 17:21

Stoperul Stopilla =)) Welcome Stopilla :)

Vezi toate comentariile (55)
Comentează