FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Viorel Moldovan a povestit cum a ajuns actualul portar al Stelei în România: "Mihai Stoica mă trimisese după fratele lui Giedrius Arlauskis" :D

Arlauskis, 26 de ani, a fost convocat şi a jucat constant în
Arlauskis, 26 de ani, a fost convocat şi a jucat constant în "naţionala" Lituaniei în ultimii ani

Articol de - Publicat sambata, 07 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 22:30

Viorel Moldovan a povestit cum l-a descoperit şi adus la Urziceni pe cel care va fi înlocuitorul lui Tătăruşanu.

Steaua va definitiva în acest weekend sau cel tîrziu luni transferul lui Giedrius Arlauskis, tocmai pentru a-l putea avea la reunirea echipei, iar Gâlcă să se bazeze pe el din prima zi de cantonament. Arlauskis va reveni în România după aproape 4 ani. Prima dată, a ajuns aici, în Liga 1, la Unirea Urziceni, în vara lui 2007. Viorel Moldovan a fost cel care l-a adus, în acel moment fiind directorul sportiv al Unirii.

Fostul atacant a povestit la DolceSport cum s-a ajuns la varianta Arlauskis. "Eu m-am dus în Lituania după el. Mai bine zis, după fratele lui. Mi-a zis Mihai Stoica: «Vezi că e un mijlocaş bun, Davidas Arlauskis, are şi un frate, e portar», dar m-a trimis după Arlauskis mijlocaşul. Am ajuns acolo, urma să se joace Lituania - Danemarca, la sub 21 de ani, ningea ca în poveşti. Ce am văzut m-a uluit la Giedrius. Fantastic e prea puţin spus, deşi avea doar 20 de ani. M-am întors, i-am zis lui MM: «De ce să-l luăm pe mijlocaş? Hai să-l luăm pe portar, că e bun, bun!». Ca să-l luăm pe portar, a trebuit să-l transferăm la pachet şi pe fratele său, dar uite că nu m-am înşelat, el a confirmat la Unirea, a şi cîştigat un titlu de campion", a declarat Moldovan.

"Stîngaciu, care îl antrena la Unirea, mi-a zis că nu văzuse de mult un portar care să tragă atît de mult la antrenament. Iar Stîngaciu îşi tăvălea bine elevii! Arlauskis are ceva aparte, un moral fantastic, poate să facă o greşeală, nu-l afectează deloc" (Viorel Moldovan)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1745flo
1745flo  •  07 Iunie 2014, 22:07

in curand veti descoperi ca si doica ce l-a mosit a remarcat la el inca inainte de nastere niste calitati de portar incipiente, care inca de pe atunci il recomandau pt 5toaya!

putregaiu
putregaiu  •  07 Iunie 2014, 19:45
Postat de maldini_1986 pe 07 Iunie 2014, 11:43

Dar de ce nu observa nimeni ca NU prea a jucat la ultima sa echipa de club?? PERFORMANCE PER CLUB Club Appearances Rubin Kazan 16 Tocmai de aceea, nu cred ca e un transfer atat de spectaculos...precum umfla presa

Pai nici nu e transfer, tata... e LIBER DE CONTRACT asa cum le place cluburilor din ro sa faca performanta...

nolymyt
nolymyt  •  07 Iunie 2014, 16:40

Sa mai zica cineva ca Mita A FOST CEL MAI BUN MANAGER DIN ROMANIA ... talent nedescoperit =)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează