FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Viorel Tănase: "Oţelul e favorită, dar e bun şi un punct!"

60 de goluri a marcat Tănase pentru gălăţeni în cele 381 de partide jucate de el în tricoul Oţelului
60 de goluri a marcat Tănase pentru gălăţeni în cele 381 de partide jucate de el în tricoul Oţelului

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 16:51

Fostul căpitan al Oţelului, Viorel Tănase (41 de ani), a prefaţat întîlnirea de mîine dintre gălăţeni şi rapidişti. Actualul antrenor al Dunării Galaţi consideră că elevii lui Dorinel Munteanu au prima şansă, dar spune că un egal ar fi aproape la fel de bun precum o victorie.


- Tase, ce părere ai de meciul de mîine?
- Oţelul dă peste un adversar foarte puternic, o echipă cu mulţi jucători valoroşi, dar eu cred că gălăţenii sînt favoriţi. Sînt liderii campionatului, au un avans confortabil şi trebuie să confirme forma bună pe care au arătat-o în prima parte a campionatului. Totuşi, important e să nu-i lase pe rapidişti să se apropie de ei, deci consider că egalul e aproape la fel de bun.

- Care echipă crezi că e avantajată fiindcă Oţelul nu a jucat în prima etapă din acest an?
- Nu cred că va conta asta. Pe de o parte, ne putem gîndi că gălăţenii s-au odihnit, pe cealaltă, că rapidiştii au deja o partidă oficială şi acest lucru contează. Părerea mea e că atitudinea jucătorilor pe teren e cea care va face diferenţa pentru că ambele formaţii sînt bine organizate. Deci, antrenorul care-şi va motiva mai bine echipa, acela va cîştiga.

- Ai făcut parte din echipa Oţelului între anii 1996-1998, cînd Galaţiul a terminat sezonul pe locul 4 de fiecare dată. Formaţia de acum e mai bună decît cea de atunci?
- Erau alte vremuri şi mie nu-mi place să trăiesc din amintiri. Sincer, cred că actualii băieţi sînt mai buni. De ce? Păi, noi nu am stat atît de mult pe prima poziţie a clasamentului. În plus, acum, ca să ajungi în faţă, e mult mai greu. Atunci, încă mai existau granzi, erau două - trei formaţii cu pretenţii, iar noi ne-am strecurat lîngă ele.

- Dar ce are în comun Oţelul de acum cu cel de atunci?
- Nucleul echipei e format din fotbalişti crescuţi la acest club, în mare parte din gălăţeni. Asta e marea cheie a succesului de care se tot vorbeşte.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
schukaryn
schukaryn  •  05 Martie 2011, 09:56

TASE!TASE!VIOREL TANASE!!!! Un dintre cei daca nu cel mai iubit jucator galatean din istorie!! A facut multe Otelul si pt fotbalul romanesc!! DOAR RESPECT !!!

valentintulucesti
valentintulucesti  •  05 Martie 2011, 09:06

respect,respect,respect

pmar_kpj
pmar_kpj  •  04 Martie 2011, 21:11

RESPECT ! PENTRU OMUL SI SPORTIVUL VIOREL TANASE ! INCA O DATA : RESPECT !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează