FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID 100

VIDEO Bozovic a venit la centenarul Rapidului: „Vreau să-i văd în Liga Campionilor! Nici în Serbia n-am văzut așa ceva”

În ziua în care clubul Rapid împlinește 100 de ani de la înființare, muntenegreanul Vladimir Bozovic (41 de ani), fost jucător al alb-vișiniilor în perioada iulie 2007-ianuarie 2013, este prezent în Giulești +32   FOTO
În ziua în care clubul Rapid împlinește 100 de ani de la înființare, muntenegreanul Vladimir Bozovic (41 de ani), fost jucător al alb-vișiniilor în perioada iulie 2007-ianuarie 2013, este prezent în Giulești

Articol de , - Publicat duminica, 25 iunie 2023 20:21 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 20:57

În ziua în care Rapid împlinește 100 de ani de la înființare, muntenegreanul Vladimir Bozovic (41 de ani), fost jucător al alb-vișiniilor în perioada iulie 2007-ianuarie 2013, a fost prezent în Giulești și a vorbit pentru GSP despre ce înseamnă pentru el clubul bucureștean. 

Moment emoționant în Giulești » Căpitanul Săpunaru, în lacrimi la ora 19:23 + gestul jucătorilor actuali ai Rapidului față de legende
Rapid 100
Moment emoționant în Giulești » Căpitanul Săpunaru, în lacrimi la ora 19:23 + gestul jucătorilor actuali ai Rapidului față de legende

VIDEO. Vladimir Bozovic a venit la sărbătoarea centenarului Rapidului

„Bravo pentru stadion. Cei de la Rapid au făcut ce trebuie pentru această sărbătoare. Mulțumesc pentru tot! Conducerea și-a făcut treaba. Cel mai frumos moment a fost când am semnat cu Rapid. După o lună am văzut ce înseamnă fotbalul cu un astfel de public. 

Eu așa ceva nu am văzut în Serbia. Nu m-am simțit așa frumos ca aici. Eu am jucat cu inima fiecare meci, fără frică, indiferent că jucam cu o echipă mare sau mică. 

Îmi place ce văd acum la Rapid. Trebuie să joace în cupele europene, pentru că are cel mai frumos stadion din România și trebuie să joace în Europa. 

Antrenorul Mutu a făcut o echipă bună și conducerea a alcătuit un staff bun. Vreau ca la anul Rapid să joace în Liga Campionilor”, a declarat Vladimir Bozovic, pentru GSP. 

În tricoul Rapidului, Vladimir Bozovic a jucat 157 de partide, reușind să marcheze de 3 ori și să dea 17 pase de gol. A câștigat Supercupa României cu giuleștenii, în anul 2007. A plecat de la Rapid în ianuarie 2013, când ajungea în Rusia, la Mordovia Saransk. 

Citește și: 

Dan Șucu, promisiune în ziua centenarului rapidist: „De mâine ne ocupăm!”

Nadia Comăneci, mesaj special la ceas aniversar pentru Rapid + Șumudică și-a călcat pe inimă și a trimis și el un clip

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează