FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZII COMISIE

Weldon, suspendat 5 etape, sancţiunea Petrolul a fost redusă! Mureşan: "Decizie exagerată"

Weldon va lipsi 5 etape din echipa CFR-ului
Weldon va lipsi 5 etape din echipa CFR-ului

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 15:00

UPDATE "Mi se pare o măsură exagerată, vom face  apel să reducem suspendarea cu o etapă sau două. Am  vorbit cu Weldon şi mi-a spus că nu l-a înjurat pe Balaj. S-a scris în raport că l-a bruscat  pe arbitru. Mi-a spus că s-a dezechilibrat şi a vrut să se sprijine de el arbitru", a spus preşedintele ardelenilor, iuliu Mureşan.

Atacantul CFR-ului, Weldon, a fost suspendat cinci etape de Cosmisia de Disciplină a Ligii şi a  primit o amendă de 5.000 de lei, după eliminarea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 1-1, cînd l-a călcat pe picior pe arbitrul Cristi Balaj. Gabi Mureşan ( CFR Cluj) şi Dan Roman (Gaz Metan Mediaş), eliminaţi în meciurile cu Steaua, respectiv Ceahlăul au fost suspendaţi cîte o etapă şi  740 de lei fiecare.

În urma probelor noi şi pe fondul cauzei, Comisia de Disciplină a redus sancţiunea clubului Petrolul Ploieşti de la şase meciuri fără spectatori şi penalitate de 60.000 de lei la patru etape şi de 40.000 de lei. Pedeapsa fusese aplicată după incidentul în care un suporter petrolist a intrat pe teren şi l-a lovit pe stelistul George Galamaz.

Sursa: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
vanutza
vanutza  •  18 Decembrie 2011, 15:31

lupii cea mai tare galerie..cu PETROLUL TOT INAINTE..ale

bmwuty
bmwuty  •  16 Decembrie 2011, 21:37

inteleapta decizie cu cele 4 etape!!!

elsopotyi
elsopotyi  •  16 Decembrie 2011, 11:05

DOMNUL MURESAN ARE DREPTATE.GARDOS A RUPT PICIORUL LUI BACILA CARE NU VA JUCA NICIODATA SI A PRIMIT 10 ETAPE.WELDON 5 ETAPE.MI SE PARE EXAGERAT, REA VOINTA CA CFR SA NU AIBA JUCATORI, CA GIGIGI SI ALTI SA SE BUCURE.NU E CORECT, FACUT CU RAUTATE, SI O DOZA MARE DE RAZBUNARE.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează