FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI-PAKHTAKOR 0-1

Wesley a ratat un penalty în amicalul cu Pakhtakor Taskent

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

FC Vaslui a jucat azi un amical cu ocupanta locului 2 în prima ligă din Uzbekistan, Pakhtakor Taskent. Elevii lui Marius Lăcătuş au pierdut cu 0-1, deşi au avut o evoluţie bună per total. 

Brazilianul Wesley a ratat un penalty în prima repriză, dar atacantul a fost, cu toate acestea, unul dintre cei mai buni jucători ai Vasluiului.

Un alt remarcat al moldovenilor a fost hondurianul Carlo Costly. Jucătorul adus în această iarnă de la Belchatow s-a dovedit foarte tehnic, şi-a creat multe ocazii care i-au pus în valoare şutul puternic. A avut însă şi ghinion, încercările sale de a înscrie fiind rezolvate de fundaşii uzbeci.

Lucian Sînmărtean a avut şi el o evoluţie reuşită, înnodîndu-le în cîteva ocazii picioarele adversarilor, dar nu a avut şansa de a se apropia de gol.

Partida a fost urmărită şi de finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu.

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat după partidă: "Pe mine mă interesează în primul rînd jocul, nu rezultatul, dar echipa va avea nevoie şi de rezultate bune în amicale, pentru a menţine o atmosferă plăcută în lot".

FC Vaslui - Pakhtakor Taskent (Uzbekistan, I) 0-1 

FC Vaslui: Kuciak - Milanov, Papp, Zubar, Hugo Luz - Pavlovici, Zmeu, Gerlem, Delgado - Wesley - Temwanjera.
Antrenor: Marius Lăcătuş.
Au mai jucat: Hăisan, Ad. Gheorghiu, Farkaş, Genchev, R. Costin, Sînmărtean, Milisavjlevici, Burdujan, Costly

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
dummyvaslui
dummyvaslui  •  13 Februarie 2010, 15:29
Postat de pe 31 Ianuarie 2010, 09:19

Si daca au luat bataie ce? e primul meci si e meci de antrenament. De unde moda asta ca in amicale trebuie sa castige tot?De ce se mai cheama pregatire? Si de unde pana unde ca s-a jucat cu x titulari si x rezerve. Pana la urma intr-o echipa toti sunt titulari ca nu s-a inventat postul de rezerva, pana la meciurile oficiale mai este si nu e drept sa-i calificam rezerve si titulari.A ca trebuie sa fii rezerva ca ai salariul mai mic asta e altceva sau ca asa vrea x sau y iarasi e altceva.

eu unul , zic ca vi un meci greu cu toti stim ca gaz metan are un gazon slab si mai ales fapt ca jucam in deplasare .

 •  31 Ianuarie 2010, 15:26

Pai daca cei trei sunt rezerve inainte de a incepe returul sa se specifice ca se fac in aceasta iarna achizitii la rezerve. Imi pare rau dar eu nu inteleg asa lucrurile. Dupa perioada asta de cantonamente se decide, la primul meci care sunt titulari si care rezerve.Care a sau au jucat prost sa fie inlocuit/inlocuiti daca ti-ai facut lot de 22 de jucatori. Toti trebuie sa aibe o sansa sa joace nu numai in functie de interese.Imi pare rau ca nu a venit MM. Damian nu este presedinte.

 •  31 Ianuarie 2010, 13:45

la amicale nui problema la meciurile oficiale e mai naspa acum e pregatire relatii de joc etc.oricum sunt convins ca FC VASLUI va lua cel putin CUPA daca nu chiar EeVeNnTtUuLl.nuuitati lozinca 1234cupa si capionatul ,cum stiga baetii de la tribuna 2 SI NU UITATI FORTA VASLUI

Vezi toate comentariile (16)
Comentează