FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Wesley vrea un contract mai mare: "Dacă un jucător face diferenţa, atunci trebuie răsplătit pe măsură"

Articol de - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Agentul atacantului Wesley Lopes a vorbit despre planurile de viitor ale jucătorului de la Vaslui. "Wesley pleacă, dar în vacanţă. Va merge în Portugalia unde are de rezolvat nişte treburi, apoi va pleca în Brazilia.

 

Wesley a făcut un sezon foarte bun în România şi se gîndeşte la plecare. El nu duce lipsă de oferte, dar mai are un an de contract cu Vasluiul. Dacă Vasluiul va primi o ofertă avantajoasă financiar, va pleca. Wesley, din ce am văzut eu în Liga I, este un jucător puternic, care nu se accidentează, un fotbalist care se dăruieşte sută la sută.

Avem cîteva oferte, dar trebuie să le cîntărim, dacă sînt bune pentru club şi pentru el", a spus impresarul brazilianului.

Brazilianul, care mai are un contract pe un sezon cu Vaslui, ar vrea un contract mai mare şi să fie prelungit pînă în 2012. "Prioritar este Vasluiul, dar pentru asta trebuie să vorbim cu Adrian Porumboiu. A primit un contract bun cînd a ales România, altfel nu venea din Portugalia. Dar o să încercăm să joace fericit, să fie mulţumit că joacă aici. Încercăm o renegociere să-l mai prelungit pe un an. Să vedem ce e mai bine. La experienţa şi valoarea sa, mereu Wesley caută mereu să îi fie mai bine", a explicat de Sousa.

Impresarul susţine că formaţia moldavă a crescut foarte mul în ultimii ani. "Vasluiul este o formaţia mult mai competitivă decît atunci cînd a venit Wesley. De la an la an a crescut, iar asta atrage jucătorii de valoare. Chiar dacă eşti Messi sau Ronaldo nu poţi face nimic singur.

Jucătorul trebuie să fie recompensat pentru ceea ce face. Dacă este un jucător care face diferenţa, atunci trebuie răsplătit pe măsură, să fie diferit şi salariul. Normal că vrea mai mulţi bani fiindcă un fotbalist nu are o carieră foarte lungă.

Şi atunci încearcă să cîştige cît mai mult acum, să strîngă cît mai mult pentru a-i fi bine pentru mai tîrziu. Wesley este o personalitate puternică atît pe teren, cît şi în afară. Asta îl caracterizează, dar uneori nu e uşor să vorbeşti cu el. Nu poţi să îi spui ce să facă. Este un jucător foarte corect, este maniera lui de a trăi", a spus de Sousa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  27 Mai 2010, 18:38

De departe e cel mai bun fotbalist din campionatul asta! forta CFR!

 •  27 Mai 2010, 17:06

daca esti un mercenar,ramai un mercenar

 •  27 Mai 2010, 16:44

adevarul e ca merita,pe teren e fotbalist..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează