FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SEVERIN

Zaharia i-a făcut declaraţii de dragoste adversarei de aseară: "Vreau la Steaua!"

Zaharia a centrat aseară la golul de 0-1
Zaharia a centrat aseară la golul de 0-1

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 noiembrie 2012 22:06

Mijlocaşul severinean Alexandru Zaharia a făcut declaraţii de dragoste la adresa adversarei.

După ce Gazeta de duminică a dezvăluit că Alexandru Zaharia a fost oferit în urmă cu cîteva zile vărului patronului roş-albaştrilor, Ioan Becali, pentru doar 50.000 de euro, jucătorul a făcut deja primele declaraţii cu care să-i cucerească pe şefii din Ghencea. "Normal că mi-ar plăcea să ajung să joc la Steaua, cea mai galonată echipă din România", a dezvăluit fotbalistul de 22 de ani.

Chiar dacă oficialii Severinului au negat că au luat legătura cu fostul procurator pentru transferul mijlocaşului stînga, Alexandru deja îşi face planuri cum să înlocuiască vedetele roş-albastre. "Cu siguranţă că aş putea să-i iau locul lui Tănase! Mă cunosc pe mine şi îmi fac treaba cît de bine pot. Mă antrenez la un nivel foarte ridicat, deci n-aş avea probleme", a spus el într-un interviu pentru GSP TV.

Zaharia are şi idoli la Steaua: "Îmi plac foarte mult Chipciu şi Tănase. Dar şi pe Rusescu pot spune că-l admir". Nicolo Napoli l-a desemnat să poarte banderola chiar în meciul cu Steaua, după ce Marius Bălău, căpitanul obişnuit, a fost doar rezervă.

"Mi l-au oferit pe Zaharia pentru a-i reprezenta interesele şi pentru a-l propune la cluburi importante din Liga 1. Mi-au zis că mă costă numai 50.000 de euro" (Ioan Becali)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
stalin22
stalin22  •  20 Noiembrie 2012, 05:35

saracii..mai au putin si se roaga sa vina la steaua..

idav
idav  •  19 Noiembrie 2012, 11:34

Un baiat foarte talentat de care cu siguranat o sa auzim de el. BV ZAHA.

forzzasteaua
forzzasteaua  •  19 Noiembrie 2012, 10:03

La cat costa ar trebui cumparat si imprumutat la Viitorul .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează