FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - ACS POLI TIMIȘOARA 0-0

Zero grade, zero fotbal » ASA Târgu Mureș și ACS Poli se anihilează reciproc, iar Liga a doua pare tot mai aproape

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 13:49

Pe un ger năprasnic, ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara au terminat la egalitate, scor 0-0, în primul meci al etapei a 23-a din Liga 1. 

FINAL « ASA Târgu Mureș - ACS Poli Timișoara 0-0

Prima repriză a fost una fără ocazii de gol, niciuna din echipe nereușind să direcționeze vreun șut pe spațiul celor două porți.

Singura ocazile notabilă a gazdelor a venit în minutul 56, când Marius Constantin a marcat din apropiere, golul acestuia fiind anulat însă corect pe motiv de ofside.

Repriza a doua a continuat pe aceleași coordonate, ambele echipe ducând o luptă oarbă la mijlocul terenului, fără a reuși însă să modifice tabela de marcaj.

În urma acestui rezultat de egalitate, ambele echipe acumulează 10 puncte și se îndepărtează tot mai mult de locurile care asigură menținerea în Liga 1.

Meciul s-a disputat pe terenul lui CFR Cluj, din cauza stării deplorabile a gazonului din Târgu Mureș, la meci asistând aproximativ 100 spectatori.

Vezi aici meciul în format liveTEXT

Echipele de start: 

ASA Târgu Mureș: Ed. Pap - Velayos, Rougkalas, M. Constantin, G. Mendy - Balgiu, Candrea, Petriș - Nicoliță, Bâtfoi, Rus.
Rezerve: Moga, Bucur, E. Dică, Ciolacu, Ferfelea, Schieb, Deaconu

ACS Poli: Straton - Străuț, Cânu, Bocșan, Novak - Soljici, Artean - Bărbuț, M. Croitoru, Fucek- Oct. Drăghici
Antrenor: Ionuț Popa
Rezerve: Curileac, Neagu, Fridrich, Popovici, Bîrnoi, Almeida, Harut

 

 

 
 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sofronpaul
sofronpaul  •  10 Februarie 2017, 23:17

Am fost la meci... In tribuna atmosfera a fost mai buna decât pe teren, toata lumea făcea misto de deaconu :) au fost 100 de spectatori cu tot cu stewarzii si rezervele... Mai mare jalea, la un meci din prima liga de fotbal, chiar daca a fost organizat in alta localitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează