FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Încă o reziliere la Dinamo! Fotbalistul și-a încheiat oficial socotelile cu clubul

Alin Dudea, în dreapta imaginii, și-a reziliat contractul cu Dinamo / Sursă foto: GSP
Alin Dudea, în dreapta imaginii, și-a reziliat contractul cu Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 13:12 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 19:56

Alin Dudea devine cel de-al treilea fotbalist care-și reziliază contractul cu Dinamo! După Ștefan Fara și Vasile Buhăescu, fundașul central de 25 de ani și-a încheiat, oficial, socotelile cu formația pentru care evolua din 2016. 

Sursele Gazetei informează că fotbalistul a ajuns la o înțelegere amiabilă cu gruparea aflată în insolvență. Acesta și-a primit toate salariile restante și pleacă din Ștefan cel Mare cu banii la zi. Dudea se număra printre fotbaliștii intrați în dizgrația lui Burcă odată cu greva declanșată de jucători la începutul săptămânii. 

Dudea fusese umilit de conducerea lui Dinamo, care-l trimisese să se antreneze singur, pe întuneric. Inițial, șefii au încercat să-l convingă să accepte primirea restanțelor abia în martie, dar după două zile i-au achitat toată leafa restantă.

„E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo + Altă veste proastă pentru fani
DINAMO
„E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo + Altă veste proastă pentru fani

Dinamo și-a bătut joc de Alin Dudea: „Nu semnezi? Nu te mai antrenăm!” 

Buhăescu a semnat deja rezilierea contractului, iar Fara, Tomozei și Gavrilă au primit oficial dreptul de a se antrena cu alte formații. Alin Dudea refuzase inițial să plece în condițiile pe care i le impunea clubul. Fundașul a cerut să fie plătit la zi ca să plece, adică să încaseze banii pentru două luni. Conducerea i-a propus să rezilieze contractul și să accepte să primească banii în luna martie. 

Jucătorul nu a fost de acord, motiv pentru care conducerea l-a lăsat să se antreneze singur, fără să-i pună la dispoziție un antrenor, asistență medicală, materiale pentru pregătire. Dudea nu a fost de acord să semneze pentru recuperarea banilor în martie fiindcă nu avea garanția că i-ar lua măcar atunci, risca să fie nevoit să deschidă un proces în martie și să mai dureze luni bune până încasa salariile.

VIDEO „E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV „E ciudat și îngrijorător” » Ce l-a deranjat pe Vlad Iacob la jucătorii lui Dinamo + Altă veste proastă pentru fani

Burcă a publicat „din greșeală” conversația de pe WhatsApp cu Vlad Iacob: „Ăia au neveste bolnave de cancer. Să ne dea banii!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
doarinliga1
doarinliga1  •  21 Ianuarie 2023, 11:21
Postat de catalin.palcu pe 21 Ianuarie 2023, 09:54

Asa si jucatorii lui Dinamo au mai renuntat la datorii, la salarii. Si noi am negociat cu jucatorii, am povestit, noi stim ce le-am zis, dar jucatorii au renuntat!

pai uite ca nu au renuntat,dovada ca trebuie sa dati milioane de euro jucatorilor spanioli. cum sa spui ca au renuntat de buna voie?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Ianuarie 2023, 10:01
Postat de doarinliga1 pe 21 Ianuarie 2023, 01:18

si surpriza bai desteptule,edi si-a dat demisia,nu a fost demis de becali.

Nu si-a dat nicio demisie Iordanescu, a fost fortat prin toate metodele de catre cioban sa accepte o reziliere de acord comun chipurile. Cand patronul iti face viata imposibila, cauta sa te umileasca in public cu orice ocazie , pana la urma accepti sa inchei colaborarea. Altfel de ce ar fi demisionat cu o linie de clasament de 7v 2e 1i?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Ianuarie 2023, 09:54
Postat de istet10 pe 20 Ianuarie 2023, 20:46

Cibanul ar fi fost obligat si ar fi respectat clauza. Iordanescu a renuntat la ea. Au negociat, au povestit, ei stiu ce au facut. Dar Iordanescu a renuntat.

Asa si jucatorii lui Dinamo au mai renuntat la datorii, la salarii. Si noi am negociat cu jucatorii, am povestit, noi stim ce le-am zis, dar jucatorii au renuntat!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close