FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA - FARUL 4-1

Chiajna demolează pe Farul!! Liţă Dumitru: "Scorul este cam dur"

concordia, farul, liga 2
concordia, farul, liga 2

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Elevii lui Liţă Dumitru au făcut instrucţie cu Farul în etapa a doua a returului, învingând cu 4-1. "A fost un meci frumos, de angajament în care s-a pus accent pe forţa şi s-a jucat direct pe poartă. Ambele echipe au jucat deschis şi pe atac. Consider ca scorul este cam dur şi nu arată exact diferenţa dintre cele două echipe", a declarat la finalul partidei antrenorul ilfovenilor, Liţă Dumitru.

De partea cealaltă, tehnicianul constănţenilor era foarte dezamăgit de desfăşurarea partidei şi de rezultatul înscris la final pe tabela de marcaj. "A fost foarte urât şi terenul şi cum am jucat noi. Nu meritam să câştigăm astăzi, dar nici la diferenţa asta nu trebuia să pierdem"

În minutul 75 a avut loc o altercaţie între jucătorii Farului, Ene şi Matei. Ei s-au contrat din cauza faptului că amândoi doreau să execute o lovitură de pedeapsă. "Cristocea trebuia să bată penalty-ul, dar nu a mai vrut. Era deja 4-0. Despre cei doi pot să zic doar că vom rezolva problema în vestiarul nostru. Îi înţeleg că nu e uşor să pierzi în aşa hal, dar ăsta nu este comportament pe care să îl ai pe un teren de fotbal", a completat tehnicianul Farului, Ştefan Stoica.

La capătul acestei partide, Concordia acumulează 29 de puncte şi urcă pe locul 7, iar Farul rămâne pe poziţia a treia cu 35 de puncte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează