FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Burcă, atac la adresa lui Dorinel Munteanu: „M-a deranjat foarte tare. O să fiu cu ochii pe Oțelul, să văd cum se prezintă în Ghencea”

Ovidiu Burcă/ foto: Cristi Preda (GSP)
Ovidiu Burcă/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 06 mai 2023 18:50 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 21:55

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, i-a răspuns lui Dorinel Munteanu, la finalul remizei cu Unirea Dej, scor 0-0.

După Poli Iași - Oțelul 2-0, Dorinel, antrenorul gălățenilor, a acuzat jocuri de culise: „Să fie toată lumea atentă cum joacă Iașiul de acum înainte. Patronul echipei, sau ce e domnul Șfaițer, a declarat că vrea să intre la braț cu Dinamo în Liga 1. Asta e marea mea dilemă. Vreau ca domnul Șfaițer să spună cum va juca”.

Scandal în toată regula la meciul lui Dinamo: „secundul” lui Burcă, gest huliganic + fanii dinamoviști au aruncat cu mai multe obiecte în oaspeți
DINAMO - UNIREA DEJ 0-0
Scandal în toată regula la meciul lui Dinamo: „secundul” lui Burcă, gest huliganic + fanii dinamoviști au aruncat cu mai multe obiecte în oaspeți

VIDEO. Ovidiu Burcă: „O să fiu cu ochii pe Oțelul, să văd cum se prezintă în Ghencea”

Acum, după meciul cu Dej, Burcă l-a atacat pe fost mare internațional român.

„M-au deranjat foarte tare declarațiile lui Dorinel Munteanu, care a zis să fiți cu ochii pe Dinamo. O să fim cu ochii pe ei în Ghencea. După meciul lor cu Steaua, de la Galați (n.r. - 3-2 pentru Oțelul), am tăcut din gură. Am zis că se poate întâmpla. Steaua joacă doar să joace, nu are motivație. 

Nu am făcut nicio aluzie. O să fiu și eu cu ochii pe ei, să văd cum se prezintă Steaua cu cei de la Galați. Sper să se joace corect până la final. Cred că în 2023, în România, lucrurile se întâmplă onest. Dar eu sunt mai visător”, a declarat Ovidiu Burcă, după Dinamo - Unirea Dej 0-0.

Diferența dintre Oțelul, echipa de pe al doilea loc direct promovabil, și Dinamo este de 5 puncte, dar se poate mări, dacă echipa lui Dorinel o bate pe CSA Steaua, duminică de la ora 14:30. „Câinii” mai au 3 meciuri de jucat, iar o diferență de 8 puncte ar fi aproape imposibil de recuperat.

Ovidiu Burcă, despre meciul cu Unirea Dej:

Rezultatul nu e unul care să ne mulțumească. Lucrurile nu au mers cum am plănuit, cel puțin ofensiv. Am avut puține situații în care am fi putut înscrie. Am pus presiune pe final, am împins jocul spre poarta lor, dar nu am avut claritate. E de analizat meciul ăsta. Sunt multe lucruri are nu mi-au plăcut. 

În play-off, orice rezultat este posibil. Echipele sunt aproximativ egale. Se joacă pe viață și pe moarte. Sunt meciuri foarte tari. Nu e întâmplător faptul că Dej e în play-off. Au demonstrat și acum că sunt o echipă foarte bună în defensivă și pe contraatac.

Nu e nimic pierdut, mai sper la promovarea directă. Mergem la Galați și o să facem un meci bun. Procesul ăsta de formare al unei echipe e unul sinuos, mai ales când dai de echipe care se apără foarte bine. Îți trebuie calitate, relații de joc. Noi avem mulți tineri, care și-au ridicat mult nivelul.

Citește și:

7 detalii de la Dinamo - Unirea Dej 0-0 » Discuție Patriche - suporteri, aplauze ironice ale Dejului + ce a apărut pe tabelă imediat după fluierul final

Înfrângere neverosimilă în play-out-ul din Liga 2: aveau cotă 25, dar au bătut echipa lui Gabi Tamaș și Eugen Trică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
banebruce
banebruce  •  07 Mai 2023, 13:40
Postat de Vasi86 pe 06 Mai 2023, 23:16

Nu bati Dejul, nu bati Buzaul, pai ce sanse sa ai cu Steaua, Iasi si Otelul? Hai sa fim seriosi, o sa jucam baraj si o sa pierdem lamentabil..

daca este o consolare,orice echipa din liga a 2-a,ar pierde lamentabil la orice ora cu echipa de pe locurile 13-14 din liga 1.

o_bic
o_bic  •  07 Mai 2023, 00:12

Burca,prostul prostilor,te si compari mă cu D. Munteanu,râsule !

Vasi86
Vasi86  •  06 Mai 2023, 23:16

Nu bati Dejul, nu bati Buzaul, pai ce sanse sa ai cu Steaua, Iasi si Otelul? Hai sa fim seriosi, o sa jucam baraj si o sa pierdem lamentabil..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează