FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid mută după umilința cu FC U Craiova 1948! A transferat un fundaș din Liga 1, trecut pe la Dinamo

FOTO: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/
FOTO: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 12:41 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 13:12

După înfrângerea umilitoare cu FC U Craiova 1948, 0-5, șefii Rapidului au mutat de urgență pe piața transferurilor și l-au adus pe fundașul Alexandru Dandea (32 de ani).

Alexandru Dandea și-a reziliat contractul cu Astra, pentru care a jucat patru meciuri în acest sezon, și a fost deja prezentat pe site-ul oficial al Rapidului.

Am venit cu gânduri mărețe, să ajungem în Liga 1, unde îi stă bine Rapidului, unde merită să fie, pentru că este o echipă de tradiție, o echipă cu milioane de români și îmi propun să pun și eu umărul la această promovare. N-a fost o decizie grea să las prima ligă pentru Liga 2, pentru că întotdeauna mi-am dorit să îmbrac tricoul Rapidului. Familia m-a îndemnat să vin aici, tatăl meu este foarte fericit pentru că Rapid este echipa pe care o iubește din copilărie și pentru mine a fost o decizie foarte ușoară
-Alexandru Dandea

Fostul fundaș a jucat de-a lungul carierei la CSM Râmnicu-Vâlcea, Câmpia Turzii, Gaz Metan Severin, CS Turnu Severin, FK Hoverla, Metalu Reșita și Hermannstadt. La Astra  a ajuns în vara lui 2015.

300.000 de euroeste cota lui Dandea, potrvit transfermarkt

VIDEO Clotilde Armand vorbește despre finanțarea Rapidului și baza ProRapid

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Adrian Iencsi, discurs straniu după 0-5 cu Craiova: „Mă bucur pentru băieții mei” + Dezlănțuit la adresa arbitrilor: „I-am spus asta la final”

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, dezvăluie condițiile în care Rapid va mai primi finanțare: „Dacă clubul va face asta, noi vom plăti”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
geogeo
geogeo  •  11 Octombrie 2020, 15:46

Mare fotbalist Dandea asta, cred ca are in jur de 1,90! E potrivit pentru inca un sezon ratat...

betaalfa
betaalfa  •  11 Octombrie 2020, 13:48

Aceeasi veche poveste valabila nu numai pentru Rapid dar pentru orice club... Se transfera un jucator expirat, practic dat afara de vechiul club, si se prezinta situatia ca pe un mega-transfer revolutionar... hai sa fim seriosi...

creeperno
creeperno  •  11 Octombrie 2020, 22:40

Dinamo face multe clickuri, asa-i?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează