FOTBAL  »  LIGA 2  »  "U" CLUJ

Stoper de la Reggina pentru U Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2010 00:00

Disperat de gafele din apărare, Viorel Hizo i-a cerut lui Florian Walter să-l transfere urgent pe brazilianul Josias Basso, împrumutat la Ravenna

Cele două jocuri de verificare disputate de Universitatea, ieri, pe terenul înzăpezit de la Clujana, cu Unirea Floreşti (2-2) şi Cîmpia Turzii (3-2), l-au adus în pragul disperării pe Viorel Hizo. Managerul lui "U" i-a cerut finanţatorul Florian Walter să-l transfere de urgenţă pe fundaşul brazilian Josias Basso (20 de ani).

Fundaşul de 1,86 metri este jucătorul lui Reggina, club pentru care a bifat o singură prezenţă în sezonul trecut, în Serie A. În tur, Basso a fost împrumutat în Serie C1, unde a jucat 6 partide. Şefii lui "U" Cluj au început tratativele cu Reggina pentru transferul lui Josias Basso, imediat după stagiul de la Sovata. "Am tot evitat acest lucru, dar trebuie să rezolvăm problema fundaşilor centrali cît mai urgent. Vrem să-l aducem pe Basso cît mai repede, i-am spus deja domnului Walter. În ambele meciuri am luat goluri pe zona centrală! Astfel nu putem continua, avem probleme! E nevoie de doi fundaşi rapid", a răbufnit Hizo.

Conducerea "şepcilor roşii" speră să obţină astăzi transferul brazilianului, care are şi cetăţenie italiană, iar luni să se alăture lotului Universităţii. Jucătorul şi-a dat acceptul de-a juca la "U", însă aşteaptă finalizarea tranzacţiei. Basso este are o ofertă şi de la Taranto (Serie C1).

"Domnul Walter este conştient că avem probleme în apărare. A fost prezent la meciuri şi a văzut despre ce este vorba"
Viorel Hizo, manager general "U" Cluj

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  31 Ianuarie 2010, 20:34
Postat de qwerty007 pe 31 Ianuarie 2010, 05:18

Mai bine transferati de la Floresti,daca nu de la Jucu sau Mociu !!!!

Cred ca in curand CFR o sa caute acolo jucatori;)

 •  31 Ianuarie 2010, 10:38

ce probleme aveti,in tur daca nu ma insel avea-ti cea nai buna aparare ,acum dintro data aduceti pe toti parvenitii din lume,impresarii trebuie sa-si faca jocurile,club de mafioti!!!

 •  31 Ianuarie 2010, 08:43

luatil pe Mititi:)))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează