FOTBAL  »  LIGA 2  »  "U" CLUJ

Buga în vizor

Mugurel Buga, Buga, Rapid
Mugurel Buga, Buga, Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2010 00:00

Liber de contract, atacantul Mugurel Buga e dorit de Viorel Hizo la Cluj

Clujul are planuri mari, promovarea şi ascensiunea rapidă spre zona cupelor europene, şi caută lovitura şi pe piaţa transferurilor. După Dolha, care aşteaptă hîrtia de transfer de la Dinamo, fostul rapidist Mugurel Buga (32 de ani) a intrat, susţin surse autorizate, pe lista de achiziţii a "şepcilor roşii"!

Şansele ca Buga să ajungă la Cluj sînt amplificate de relaţia foarte bună pe care atacantul originar din Braşov o are cu actualul manager general al "şepcilor roşii", Viorel Hizo, care i-a fost antrenor în toamnă la Rapid. Pe 1 decembrie, Buga a devenit liber de contractul său cu Rapid, iar "U" îl poate lua gratis, fapt ce l-ar putea ajuta în negocieri pe rapidist să obţină o primă de instalare mai consistentă, alături de un salariu pe măsură. Jucătorul mai are oferte din Azerbadjan şi din Grecia, dar e vizat şi de echipe din Liga 1, în vreme ce Manea i-a promis lui Copos că-l va ţine în Giuleşti pe atacantul de 32 de ani.

Ţinte ratate
În acestă iarnă, finanţatorul Florian Walter a mai avut două tentative de a aduce vedete la "U". A încercat să-l transfere pe "Prinţul" Cristea de la Dinamo, propunîndu-i 50.000 de euro pentru 6 luni, pentru o valoare totală de 100.000 de euro pe an, cu 25 la sută mai mult decît cîştigă jucătorul la Dinamo, respectiv 75.000 de euro pe sezon. Jucătorul a refuzat. A căzut şi transferul lui Adrian Ionescu de la Steaua, deşi negocierile s-au prelungit pe o perioadă de două săptămîni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  07 Ianuarie 2010, 11:25

il cheama Andrei Ionescu, nu Adrian Ionescu...

 •  07 Ianuarie 2010, 10:13

ati vazut mai gsp-istilor??? asta e CLUJUL, nu niste franari din deal de care n a auzit nimeni pana ieri, si nu va mai auzi nimeni de maine sau poimanine! HAIDE U!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează