FOTBAL  »  LIGA 2  »  MAFIA PARIURILOR

EXCLUSIV Scandalul meciurilor aranjate continuă » Noi dezvăluiri: "Conducerea știa, dar nu l-a demis pe antrenor"

Mădălin Livan în galben
Mădălin Livan în galben

Articol de - Publicat marti, 29 decembrie 2015 02:41

Ieri, Mădălin Livan, fostul jucător al celor de la FC Caransebeș, a postat un mesaj extrem de dur adresat conducerii și fostului antrenor al gugulanilor italianul Giovanni Pisano.

Tînărul fotbalist în vîrstă de 19 ani a continuat seria de acuzații și a vorbit în premieră pentru GSP.ro.

Acesta a dezvăluit cum a aflat conducerea clubului din Caransebeș despre problemele cu antrenorul și consideră anormală decizia acesteia de a păstra tehnicianul și după meciul cu Unirea Tărlungeni, cînd italianul le-a cerut jucătorilor să piardă cu 0-3.

"Oficialii clubului din Caransebeș au aflat de ce ne-a cerut antrenorul abia după meciul cu Tărlungeni de la mai mulți jucători, dar nu l-au demis pe italian. Nu mai știu cînd a fost demis, dar cu siguranță nu după acea partidă. La următoarele meciuri, după ce se întîmplase treaba din jocul cu Tărlungeni, antrenorul se comporta cu noi ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat. După ce a fost demis nu ne-a salutat, nu ne-a zis nimic. A plecat pur și simplu", a spus Mădălin Livan.

Mădălin Livan a mers pe firul evenimentelor și a povestit ce făcut antrenorul după meciul cu Unirea Tărlungeni: "După partida cu Unirea Tărlungeni, antrenorul a plecat pur și simplu. Nu ne-a salutat, nu nimic. Doar l-a luat pe fiul său și au plecat la aeroport cu o mașină cu numere de Italia care îi aștepta în fața stadionului".

"Sînt și alți jucători care știu de acest caz"

Mijlocașul care a jucat sub formă de împrumut pentru FC Caransebeș, venind de la ACS Poli Timișoara, a vorbit și despre ce l-a determinat să nu mai tacă și să scoată toate adevărurile la suprafață.

"Eu am făcut aceste declarații pentru că toți din familie, colegi și foși colegi mă sunau și mă întrebau mereu: «Iar ați pariat? Iar ați trucat meciul?» Gîndul că lumea mă considera un blatist pe mine unul mă omora și nu puteam accepta, așa că mai bine am spus adevărul să înțeleagă și lumea ce era acolo.

Eu am venit la Caransebeș să joc meci de meci ca să cresc. Am venit să evoluez și să ajung să joc la Liga 1 pentru Timișoara. Nu am mers să-mi bat joc de cariera mea pentru niște oameni care nu merită. Cred că voi merge împrumut la o altă echipă de liga a doua momentan", a adăugat fotbalistul.

FC Caransebeș e într-o situație incredibilă. Pe 18 decembrie a fost depunctată de FRF cu 52 de puncte din cauza problemelor pe care le are cu foștii jucători. În acest moment, FC Caransebeș are -39 de puncte, după 18 etape, avînd practic șanse 0 la a mai trece pe plus.

"Sînt și alți jucători care știu, însă nu au curaj să spună. Toți stau cu frică, dar acum sînt sigur că vor ieși mai mulți și mă vor aproba" Mădălin Livan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sibelius
sibelius  •  29 Decembrie 2015, 12:42
Postat de kilimanjaro pe 29 Decembrie 2015, 11:47

Va jucati de-a justitia cu echipele astea din al..spelea esalon cand de fapt, principalul focar al mizeriei sportive, al blatului, al aranjamentului infractional est in liga I, acolo unde fc s@atra si viitura triseaza meci de meci, etapa de etapa. Dar de acolo nu se zice nimic caci e mafie organizata, unde curg bani buni, pana intr-o zi cand va exista cineva destul de cinstit si corect si care va distruge aceste mizerii din sport.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  29 Decembrie 2015, 11:56

Alo DNA!!! Cum e cu ,,LUATI GOL DUPA MINUTUL 90!!!!!!'' Care echipa e campiona acestor rezultate? Cate rezultate de 1 pauza 2 final si invers are acest club im liga 1? Un club care nu are un leu in conturi iar jucatorii erau neplatiti de luni de zile dar care totusi a ajuns pe locul 3!!!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  29 Decembrie 2015, 11:47

Va jucati de-a justitia cu echipele astea din al..spelea esalon cand de fapt, principalul focar al mizeriei sportive, al blatului, al aranjamentului infractional est in liga I, acolo unde fc s@atra si viitura triseaza meci de meci, etapa de etapa. Dar de acolo nu se zice nimic caci e mafie organizata, unde curg bani buni, pana intr-o zi cand va exista cineva destul de cinstit si corect si care va distruge aceste mizerii din sport.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează