FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME FINANCIARE

În sezonul trecut o învingea pe Steaua, iar acum are mari probleme financiare » ANAF va executa silit bunurile echipei!

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2016 14:17

ACS Poli, echipă retrogradată la finalul acestui sezon, are probleme din ce în ce mai mari.

ANAF a decis să pun sechestru pe mai multe bunuri ale clubului pentru datoriile către stat. Printre acestea se numără și două autoturisme luxoase, cinci containere speciale de birouri și două grupuri sanitare de tip container. Acestea urmează să fie scoase la licitație pentru recuperarea datoriilor. 

Ioan Miculaș, președintele lui ACS Poli, a declarat că echipa a fost somată să plătească datoriile și că problemele pot deveni și mai grave, dar nu se poate ca ANAF-ul să pună sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor.

"Este adevărat s-a pus sechestru asiguratoriu pe niște bunuri. Deocamdată nu avem conturile blocate. Trebuie să achităm datoriile către stat până la 25 iunie.

Se poate să se pună sechestru și pe alte bunuri. Situația este destul de gravă. Nu știu să spun cum se va rezolva" Ioan Miculaș

Problemele la ACS Poli au început să apară anul trecut, când s-a blocat finanțarea de la autorități, iar clubul nu a mai putut plăti la salariile jucătorilor și taxele.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
randoom_._
randoom_._  •  16 Iunie 2016, 17:34
Postat de mariuss72 pe 16 Iunie 2016, 15:32

Cu siguranta nu aveti alta imagine cu ACS Poli, nu-i asa? Chiar ne credeti niste randoomi imbecili?

pai pe voi,***,toti va cred prosti. voi sunteti simbolul prostiei aka *** aka rusinea romaniei. la fel cum tu reprezinti simbolul prostiei in familia ta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  16 Iunie 2016, 17:20
Postat de lobbyone pe 16 Iunie 2016, 12:35

Fac asta de ani de zile.Si da , chiar ne cred prosti.In fiecare zi sunt mii de suporteri ai stelei care navigheaza pe aici.Normal ca ne cred prosti pe toti.

in fiecare zi pe gsp dinamovistii mor de grija stelistilor, normal ca va cred prosti!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Iunie 2016, 12:40
Postat de mariuss72 pe 16 Iunie 2016, 15:32

Cu siguranta nu aveti alta imagine cu ACS Poli, nu-i asa? Chiar ne credeti niste randoomi imbecili?

Să inteleg că exista cineva care poate da explicatii despre ce apare pe aici ???? ...”gsp. oficial ” ???!!!! alo ! gsp. oficial, macar fii atent pentru inceput la caligrafie si gramatica ...: ” echipa despre care scrie.....” !!!!!???? Poate echipa despre care SE scrie...., nu ?! Si nu ati avut...”alta rimă” , pardon alta fotografie , nu ? Dar una din meciul cu fcsb-srl nu ati gasit ca vorba aia fcsb e mai faimoasă ??!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close