FOTBAL  »  LIGA 2  »  FLASH

Ultimele noutăţi din Liga 2

Articol de , , - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

FCM BACĂU

Ciocoiu, primul meci ca oficial
Fostul jucător al Stelei, Cristi Ciocoiu, a fost "uns" săptămîna trecută director general la FCM Bacău. Astfel, partida cu Concordia Chiajna a fost prima pentru el în noua postură, Ciocoiu preferînd să vadă meciul de pe banca tehnică, după modelul Basarab Panduru. "Nu ştiu dacă le-am purtat noroc, pentru că nu prea cred în superstiţii", a spus Ciocoiu. "Cert e că am întîlnit o echipă peste nivelul ligii şi am cîştigat datorită fapului că jucîtorii au alergat foarte mult şi au respectat indicaţiile tactice venite de la margine". (Cătălin Barzaghideanu)


PETROLUL PLOIEŞTI

Răchită: "Trec la măsuri drastice!"
Antrenorul Petrolului, Valeriu Răchită, s-a arătat foarte dezamăgit de evoluţia propriilor jucători din partida pierdută în deplasare (2-1) la Cetatea Suceava. "Ne-a bătut una din cele mai slabe echipe din serie. Unii fotbalişti joacă doar cu numele. Am avut o discuţie aprinsă cu ei după meci şi e posibil ca de luni să trec la măsuri drastice" a declarat antrenorul ploieştean. (Ionel Luţan)


CFR CRAIOVA

Gane, supărat pe arbitraj

Antrenorul celor de la Gaz Metan CFR Craiova, Ionel Gane, s-a declarat total nemulţumit de maniera de a arbitraj a centralului Dragoş Istrate din partida pierdută (2-1) cu CS Otopeni. "La primul gol al lor a fost ofsaid şi în plus noi eram în 8 oameni de cîmp, unul eliminat şi unul accidentat. Nu înţeleg de ce a fost nevoie ca un oficial suspendat de la Otopeni să-i atragă atenţia arbitrului să-mi elimine jucătorul. De asemenea, trebuia eliminat Pîrvu de la Otopeni". Cu toate acestea, Jerry s-a declarat mulţumit de evoluţia propriilor jucători: "Nu am ce să le reproşez băieţilor, sunt mulţumit de ei." (Dragoş Rizescu)


FLASH

FC ARGEŞ. Foştii jucători ai Argeşului, Dănuţ Şomcherechi şi Daniel Rednic, au fost primiţi cu multă simpatie de fanii piteşteni, deşi au venit ca adversari, ei evoluînd la FC Baia Mare. (Cristian Marinescu)

TRICOLORUL. Fostul golgeter al Ligii I, Cătălin Cursaru, a evoluat mai bine de 10 minute ca portar în partida pierdută de Tricolorul Breaza la Săgeata Stejaru (4-0), după eliminarea portarului Sava în minutul 78. (Ionel Luţan)

FC BOTOŞANI. Antrenorul Cristi Popovici, aflat la primul meci din acest sezon pe banca celor de la Botoşani, a anunţat că va încerca să-l convingă pe Ştefan Apostol, fostul tehnician, să continue ca jucător la echipă. (Cristian Prisăcariu)

DUNĂREA GALAŢI. Auraş Braşoveanu, preşedintele şi antrenorul celor de la Dunărea Galaţi, s-a declarat nemulţumit de proprii jucători după eşecul (0-1) cu Dunărea Giurgiu: "Nu avem mentalitate de învingători. Nu puteam cîştiga evoluînd în acest fel." (Marian Căpăţînă)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
gazetasv.ro
gazetasv.ro  •  23 Septembrie 2009, 15:29

Antrenorul Ioan Radu a declarat intr-o conferinta de presa desfasurata astazi la FC Cetatea ca-n urma cu peste zece ani,el l-a promovat in Divizia B pe fostul jucator al Forestei,Dorel Semeghin. “Era-n anul 1998,eram antrenor la echipa a doua a Forestei si am avut meci la Falticeni cu Petrolul Moinesti.Semeghin a-nceput ca rezerva,l-am bagat-n teren pe parcurs si a rezolvat meciul,am castigat cu 1-0.Antrenorul celor de la Moinesti,Ghita Poenaru,a urmarit apoi meciul dintre Foresta si FCM Bacau

Vezi toate comentariile (1)
Comentează