FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Veste excelentă la Rapid » Daniel Niculae a primit cartea verde şi poate evolua miercuri în Liga a doua!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 martie 2014 17:31

Atacantul Daniel Niculae a primit certificatul internaţional de transfer de la ultimul club la care a evoluat, Kuban Krasnodar, şi poate juca pentru Rapid în partida de miercuri cu FC Clinceni.

" Daniel Niculae poate evolua pentru FC Rapid Bucureşti! Astăzi a sosit cartea verde a jucătorului care ultima dată a activat la Kuban Krasnodar", informează site-ul oficial al grupării din Liga a II-a.

Fotbalistul a semnat, joi, un contract valabil pînă la finalul actualului sezon cu echipa Rapid, dar nu a putut fi folosit de antrenorul Viorel Moldovan în partida cu Brăila deoarece nu primise cartea verde din Rusia.

Daniel Niculae şi-a reziliat contractul cu gruparea rusă Kuban Krasnodar în vara anului 2013, dar nu a reuşit pînă acum să îşi găsească o echipă în străinătate. În toată această perioadă s-a pregătit la baza sportivă Pro Rapid alături de jucătorii giuleşteni.

El a evoluat în două meciuri amicale pentru formaţia Rapid, cu CSM Rîmnicu Vîlcea (scor 1-1, în 28 august 2013) şi FC Voluntari (scor 2-0, la 23 februarie 2014), în ultimul marcînd şi un gol.

Citește și:

Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Superliga
Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon
Campionate
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (7)
alone.against.all
alone.against.all  •  11 Martie 2014, 11:23

Speram sa fie bine," ca sa nu fie rau " . Forza Rapiduletuleeeee. hai in liga 1 sa te bati cu petrolul,steaua,dinamo,craiova ca pe vremurile bune...

shab
shab  •  10 Martie 2014, 21:00
Postat de cainerau1953 pe 10 Martie 2014, 18:26

Hai Rapiduletu in prima liga, ma bucur ca revin fostele glorii langa echipa....asa ar trb multi sa faca, caraceterele la greu se vad !!!

Nu e vorba de caracter, ci de faptul ca alternativa era sa se lase de fotbal. Cine naiba vrea un atacant de 32 de ani care nici in tinerete nu marca mai mult de 5-6 goluri pe sezon? Divizia B e perfecta pt el.

dreak
dreak  •  10 Martie 2014, 20:27
Postat de benaflek pe 10 Martie 2014, 19:41

niculae e dus demult. nare treaba cu fotbalul. cred ca niciodata n a jucat nimic

Da' nici tu n-ai treaba cu gramatica ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează